Κινήσεις που ταιριάζουν «γάντι» στο πρότζεκτ του Μαρτίνς

Κινήσεις που ταιριάζουν «γάντι» στο πρότζεκτ του Μαρτίνς

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού έχουν και «σφραγίδα» Μαρτίνς με τους πειραιώτες να στηρίζουν 100% το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και την μεταγραφή του Ζιλ Ντίας εντάσσοντας στο ρόστερ του έναν ποιοτικό ακραίο επιθετικό και δεν χωρά αμφιβολία πως οι κινήσεις που έκαναν τον Ιανουάριο οι πειραιώτες έχουν και την «σφραγίδα» του Πέδρο Μαρτίνς.

Η τακτική που ακολούθησαν στο μεγάλο λιμάνι αποδεικνύει με πράξεις την εμπιστοσύνη των ερυθρόλευκων στον προπονητή της ομάδας του Πειραιά. Κι αυτό ακριβώς φανερώνει πολλά για την φιλοσοφία με την οποία έχουν δουλέψει οι ερυθρόλευκοι από την μέρα που συμφώνησαν με τον 48χρονο τεχνικό, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν.

Οι μεταγραφικές κινήσεις λοιπόν του Ολυμπιακού δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση παικτών που ταιριάζουν «γάντι» με το πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ένα πρότζεκτ που αν μη τι άλλο έχει δικαιωθεί 100%, καθώς όλοι αναγνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είχε πολλούς λόγους για να εμπιστευτεί τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού είχε πολύ καλή γνώμη για τον Σολδάνο, επιμένοντας για την απόκτηση του Αργεντίνου σέντερ φορ. Ξέρει επίσης πολύ καλά τον συμπατριώτη του, Ζιλ Ντίας ο οποίος είναι εξτρέμ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Είναι δηλαδή στυλ παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί πως ο νεαρός ακραίος επιθετικός θα βοηθήσει την ομάδα του λιμανιού.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό έχει να κάνει με την εφαρμογή του πλάνου που έχουν ξεκινήσει οι πειραιώτες από την στιγμή που ο Μαρτίνς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός λοιπόν συνεχίζει στηρίζοντας απόλυτα τον προπονητή του και σε ότι έχει να κάνει και με τις μεταγραφικές επιλογές, γιατί πολύ απλά κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει και μετά την φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο μεγάλο λιμάνι και οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλούς λόγους να στηρίζουν το έργο του προπονητή τους. Το έκαναν από την πρώτη μέρα και συνεχίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ