Ολυμπιακός: Παραμένει επίφοβη η Χίμκι και ας μην παίζει ο Σβεντ

Ολυμπιακός: Παραμένει επίφοβη η Χίμκι και ας μην παίζει ο Σβεντ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει ένα αξιοσέβαστο σύνολο και μετά τον τραυματισμό του Ρώσου σούπερ σταρ, παρατηρούμε πως οι Μοσχοβίτες έχουν γίνει ομάδα με διακριτούς πλέον ρόλους.

Συνήθως όταν μία ομάδα χάνει τον μεγάλο της ηγέτη, τότε με την πάροδο του χρόνου χάνει την ταυτότητά της και καταλήγει να μην βρίσκει λύσεις και στις δύο μεριές του παρκέ.

Όχι στην περίπτωση της Χίμκι όμως. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την ομάδα του παρά την απώλεια του Αλεξέι Σβεντ. Υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στο παρκέ, οι Μοσχοβίτες βλέπουν κι άλλους παίκτες να μπαίνουν στην εξίσωση και το σημαντικότερο όλων είναι ότι πλέον η μπάλα ακουμπάει σε πολλά χέρια και το επιθετικό ενδιαφέρον δεν… μονοπωλείται από τον Ρώσο σούπερ σταρ.

Γίνεται πιο απρόβλεπτη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παρκέ και βάσει του ταλέντου της είναι ικανή να προκαλέσει φθορά σε όποιον δεν την προσέξει.

Πόσο τα φοβάμαι αυτά τα παιχνίδια στο ΣΕΦ, πραγματικά δεν λέγεται. Πλέον ο Μπλατ βέβαια έχει καταφέρει οι αθλητές του να είναι 100% συγκεντρωμένοι και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ και αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν όλο τον χρόνο να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες αυτές τις μέρες. Με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός έχει τον κορυφαίο του παίκτη φέτος και πάλι στο ροτέισόν του. Ο Μίλου σήμερα θα αντιμετωπίσει δύο διαφορετικού τύπου ψηλούς. Η εικόνα του από την αρχή της σεζόν και τα γρήγορα πόδια του, είναι το όπλο του για το ματσάρισμα των σέντερ του Μπαρτζώκα, με τους Μίκεϊ και Τόμας να κερδίζουν στην αθλητικότητα μεν, αλλά με τον σέντερ των Ερυθρόλευκων φέτος να δείχνει ότι δεν… μασάει τίποτα.

Δεν θα μου φανεί περίεργο πάντως να δω και πολύ στο παρκέ το δίδυμο με τον ΛεΝτέι για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να περιορίσει και την αθλητικότητα του Γκιλ, ο οποίος φέτος είναι ο παίκτης-κλειδί της Χίμκι. Σε άμυνα και επίθεση είναι φοβερός ο Αμερικανός και για μένα όταν τραυματίστηκε ήταν μεγαλύτερη απώλεια για την Χίμκι.

Όπως και να έχει σήμερα, μιλάμε για ένα ματς που δεν έχει σχέση με του πρώτου γύρου, καθώς το συγκρότημα του Μπαρτζώκα παίζει καλύτερο μπάσκετ και θα έχει την ειδοποιό διαφορά πως ο Σβεντ έχει μείνει στην Ρωσία.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΥΝΟ…

Η σημασία της αποψινής νίκης γίνεται τεράστια αν δει κανείς τι ακολουθεί μετά τους Ρώσους. Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν να ταξιδέψει στην Τουρκία για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, ενώ στη συνέχεια φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Μπαρτσελόνα στο Φάληρο. Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και η κόντρα στην Τουρκία ξανά με την Αναντόλου Εφές,η οποία έχει αποδείξει φέτος πως είναι για μεγάλα πράγματα για να κλείσει το πρόγραμμα βουνό με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ!

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, είναι αναγκαίο σήμερα το Φάληρο ο Ολυμπιακός να μπει με το… δεξί σε αυτές τις υποχρεώσεις, έτσι ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες, σε μία Ευρωλίγκα φέτος που δεν μπορεί κανείς να την ψυχολογήσει, με τα αποτελέσματα να είναι πολλές φορές και εκτός λογικής.

ΥΓ1 Ο κόσμος θα παίξει τεράστιο ρόλο και σήμερα. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου τους.

ΥΓ2 Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μία φημολογία για την απόκτηση παίκτη από τον Ολυμπιακό. Με ρωτάτε ήδη, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα και η αλήθεια είναι πως ακούμε μόνο ότι προτείνουν οι μάνατζερ ή ότι θέλουν εκείνοι να βγάλουν προς τα έξω για μέτρο πίεσης. Πιστεύω ότι η κίνηση θα γίνει και μπορεί να μην την έχει πάρει κανείς… χαμπάρι. Έτσι εξάλλου μας συνήθισε και ο Μπλατ…

ΥΓ3 Φοβερή η επικράτηση των κοριτσιών επί της φιναλίστ της περσινής Ευρωλίγκας. Το άξιζαν και τους το χρωστούσε..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ