Οι μπαμπάδες βγάζουνε τα λεφτά, τα παιδιά τα χαλάνε

Οι μπαμπάδες βγάζουνε τα λεφτά, τα παιδιά τα χαλάνε

Ο Κώστας Καίσαρης τοποθετείται σχετικά με τις μεταγραφές τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν χάνεται, μια χαρά τη πάνε τη δουλειά.

ΝΑ λέμε πότε πότε και καμιά καλή κουβέντα. Δεν θα συμφωνήσω λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ πάει να τη βγάλει στις μεταγραφές με φτηνοδουλειές. Δηλαδή, επειδή τους έκατσε το λαχείο να πάρουνε ένα δεκάρικο εκατομμυρια γιά τον Πρίγιοβιτς, πρέπει ντε κσι καλά να τα σπρώξουνε;

Που είναι γραμμένο αυτό; Εγώ εκτιμάω και του δίνω έναν πόντο, ότι ο Ιβάν δεν λειτούργησε υπό καθεστώς πίεσης. Αμάν, τώρα που μας έφυγε ο κοτσίδας, πρέπει να τρέξουμε να βγούμε σέντερ-φορ. Και να τον πληρώσουμε όσο-όσο. Βαπορίσιο. Μη τυχόν και χάσουμε το πρωτάθλημα. Σας λέω λοιπόν, ότι πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτα. Είναι δεμένο απ όλες τις πάντες. Όσο θα έχανε ο Αλέξης τη ψηφοφορία στη πρόταση μομφής άλλο τόσο θα χάσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Τακτοποιημένα είναι αυτά.

ΑΠΟ κει και πέρα, ο Ρώσσος δεν έχει ν αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Έχει βάλλει λεφτά στον ΠΑΟΚ. Και με το παραπάνω. Κι έχει πετάξει λεφτά. Μάνι-μάνι ενάμιση εκατομμύριο πήγε το μαλλί γιά τον Χατσερίδη. Ακριβό το παλτό. Έτσι πάνε σ αυτά όμως. Οι μπαμπάδες βγάζουνε τα λεφτά, τα παιδιά τα χαλάνε. Η αδυναμία στο Γιωργάκη πληρώνεται. Έπρεπε λοιπόν, ντε και καλά να του πιάσουνε το κώλο με τον Μπεργκ γιά να γίνει το κέφι των ρεπόρτερ; Που λέγανε και γράφανε, ότι ο Σουηδός είναι η καλύτερη λύση. Όπως έχει πει ο Νίκος Βαμβακούλας, εύκολο είναι να κάνεις τον γκέι με ξένο κώλο.

ΜΟΝΟ το συμβόλαιο του Μπεργκ είναι στα 3.4 εκατομμύρια. Με την εφορία πέντε. Ένα τάληρο ήταν η ρήτρα του Παναθηναϊκού. Να έπεφτε ο Αλαφούζος στα δύο λέω εγώ. Τι είχε τι έχασε. Η Αλ Αΐν πόσα θα ζήταγε γιά τιν δώσει; Ερώτηση: Ολοι αυτοί που γράφανε γιά τον Μπεργκ, έχουνε μετρήσει ένα εκατομμύριο ευρώ; Να δούνε πόση ώρα χρειάζεται;

Και σε πεντακοσάρικα να είναι (που πρόκειται γιά το δημοφιλές χαρτονόμισμα πέριξ του Μακεδονία Παλλάς) κάποιος χρόνος χρειάζεται. Η μήπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα σκαριά να φτιάξει γήπεδο; Πως θα τους φαινόταν στα καρντάσια, αν ακούγανε τον Ιβάν να τους λέει, τα λεφτά του Πρίγιοβιτς, θα μπούνε στο κουμπαρά γιά τη νέα Τούμπα; Όπως είπε ο διοικητικός ηγέτης γιά τα 25 της ΑΕΚ του Τσάμπιονς Λιγκ. Και δεν άνοιξε μύτη.

ΠΑΜΕ τώρα στο ρεζουμέ. Η Νο1 χειμωνιάτικη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι ο Γιαννούλης. Έτοιμος. Μία που ανέβηκε στη Θεσσσλονίκη κι άλλη μία που πήρε τη φανέλα κι έπαιξε. Μαζύ με τον Κούτρη, το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος. Σου κλείνει τη τρύπα πίσω κι έχεις τη δυνατότητα να περάσεις τον Βιερίνια εξτρέμ και να εκμεταλευθείς τη ποιότητά του. Κερδίζουνε σε δύο θέσεις. Τον σέντερ φορ τον 22χρονο τον Σβιντέρσκι θα περιμένουμε να τον δούμε. Οι μεταγραφές είναι σαν το καρπούζι. Μόνο όταν το ανοίξεις ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Έτσι κι ο ποδοσφαιριστής. Μόνο στο χορτάρι θα δείξει τι ψάρια πιάνει.

ΞΑΝΑΛΕΩ, ότι θεωρώ σημαντικό ότι δεν λειτούργησαν στον ΠΑΟΚ σε καθεστώς πανικού. Να χάσουνε το κόσμο κάτω από τα πόδια τους, επειδή χάσανε τον Πρίγιοβιτς. Όλα γίνονται. Σημαντικό όπως επισημαίνουν οι ρεπόρτερ ότι πέφτει ο μέσος όρος ηλικίας. Στα 24 ο Γιαννούλης, στα 22 ο Πολωνός, στα 24 ο δανεικός από τη Σπόρτιγκ ο Κροάτης ο Μίσιτς. Συν, ότι η ομάδα πλεόν αλλάζει στυλ παιχνιδιού. Με τον Ακπόμπ στη κορυφή γίνεται γρήγορη. Κι επειδή όπως είπαμε το πρωτάθλημα δεν χάνεται έχουνε όλο το χρόνο γιά να κάνουνε το καλοκαίρι τα κουμάντα τους. Αυτά.

Στη μουσική επιλογή, the Doors- Been Down So Long

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ