Κάθε αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Κάθε αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Βήμα - βήμα ο Δικέφαλος είναι στον σωστό δρόμο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την τρελή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνει κάθε αγωνιστική που περνάει όλο και πιο αποφασισμένος να κρατήσει την κορυφή της βαθμολογίας έως το τέλος. Σε 16 αγώνες μετράει 15 νίκες και μια ισοπαλία! Κάθε αγωνιστική που περνάει επεκτείνει τα δικά του ρεκόρ, αλλά κυρίως δείχνει πιο σίγουρος και νιώθει πιο άνετος στην 1η θέση. Ο Ολυμπιακός που ακολουθεί είναι 8 βαθμούς πίσω. Όσο η διαφορά μένει εκεί, το άγχος μεταφέρεται στον δεύτερο και όχι στον πρώτο. Ο ΠΑΟΚ ως πρώτος έχει και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο του δίνει το περιθώρια να κάνει και 1-2 στραβοπατήματα. Ο 2ος όμως σε κάθε πιθανό στραβό αποτέλεσμα θα δει τον τίτλο να πλησιάζει ακόμη περισσότερα στην Τούμπα…

Ο ΠΑΟΚ έως τώρα δε ζαλίζεται, δεν αγχώνεται, δεν αποπροσανατολίζεται από τον στόχο του φετινού τίτλου και πλέον έχουν μείνει άλλα 14 βήματα για να έρθει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια.

Προφανώς τίποτα δεν τελείωσε ακόμη, προφανώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη αλλά είπαμε: κάθε αγωνιστική που περνάει και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κερδίζει, τόσο πιο κοντά βρίσκεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-0 και θέλει άλλες 3Χ3 νίκες (με Παναχαϊκή στο Κύπελλο και με ΟΦΗ και Γιάννινα στο πρωτάθλημα) στην Τούμπα για να πάει με φόρα και διαφορά ασφαλείας στα ντέρμπι με την ΑΕΚ (στο ΟΑΚΑ 3/2) και με τον Ολυμπιακό (Τούμπα 10/2). Μετά από αυτά τα ματς, θα μένουν άλλες 10 αγωνιστικές, αλλά θα έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα για την υπόθεση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει φέρει τα πράγματα στα μέτρα του και κρατάει ξεκάθαρα τις τύχες στα χέρια του για να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ