Το «βαρύ χαρτί» που λέγεται Λάζαρος

Το «βαρύ χαρτί» που λέγεται Λάζαρος

Ο διεθνής εξτρέμ είναι εδώ για τον Ολυμπιακό και το φώναξε στους Ζωσιμάδες. To10.gr σας είχε ενημερώσει για την ικανοποίηση Μαρτίνς από την περασμένη αγωνιστική στην Λιβαδειά, καθώς θεωρεί υπερπολύτιμο τον Λάζαρο για τις μάχες που ακολουθούν. Αρχηγός με τα όλα του ο Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια παλικαρίσια νίκη επί του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, σ΄έναν αγωνιστικό χώρο που σίγουρα δεν είναι για ποδόσφαιρο και η επιτυχία της ομάδας του λιμανιού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία υπό αυτές τις συνθήκες.

Ήταν μια νίκη που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβαλε «φαρδιά – πλατιά» την υπογραφή του κι αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον διεθνή ακραίο επιθετικό. Ο Λάζαρος επέστρεψε τη περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Λεβαδειακό μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών και έδειξε πως είναι έτοιμος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Και είχαμε επισημάνει από 10.gr την ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς για το come back του διεθνούς επιθετικού, πολύ απλά γιατί ο Πορτογάλος κόουτς ξέρει πολύ καλά αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα του ο Χριστοδουλόπουλος. Κι αυτό ακριβώς έκανε στους Ζωσιμάδες ο Λάζαρος. Ήταν ο παίκτης που μπήκε σε πολλές φάσεις για να απειλήσει την άμυνα του ΠΑΣ και σε μια εξ αυτών κατάφερε να πετύχει πολύ ωραίο γκολ, το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά μεγάλα ματς μπροστά τους και μάλιστα σε τρεις διοργανώσεις. Ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, τα συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα και φυσικά οι δυο μάχες με τη Ντινάμο Κιέβου για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν έξτρα παίκτης στην επίθεση του Ολυμπιακού στος Ζωσιμάδες τόσο σε ότι αφορά την δημιουργία από τα φτερά όσο και στις καλές τελικές προσπάθειες καθώς ο διεθνής άσος είχε εκτός του γκολ και άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε λοιπόν τον Χριστοδουλόπουλο να βρίσκει δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία του παίκτη ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Θα πρέπει επίσης εδώ να σταθεί κάποιος στην αρχηγική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης. Και χρησιμοποιούμε αυτό τον όρο γιατί ο Φορτούνης έκανε μια εμφάνιση γεμάτη δυναμισμό, μια εμφάνιση με νεύρο δείχνοντας πως ήταν και πνευματικά έτοιμος για τον αγωνιστικό χώρο που θα γίνονταν το παιχνίδι.

Γιατί όπως προαναφέραμε αυτό δεν ήταν αγωνιστικός χώρος για να διεξαχθεί ματς. Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στους δύο παίκτες που προαναφέραμε και είναι αυτοί που θα βγουν μπροστά στις μεγάλες μάχες και στις τρεις διοργανώσεις.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το τράβηγμα του Λίλα στον Χριστοδουλόπουλο στο 84΄ ήταν πέναλτι αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν έδωσε τίποτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ