Η υποχρέωση του Ολυμπιακού και το μήνυμα του Μαρτίνς

Η υποχρέωση του Ολυμπιακού και το μήνυμα του Μαρτίνς

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το 100% για να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στην οκτάδα της διοργάνωσης. Τι θέλει ο Μαρτίνς και τι θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός έχει χωρίς αμφιβολία «φορτωμένο» πρόγραμμα και μετά το ματς με τον ΠΑΣ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν την Τετάρτη με την Ξάνθη, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Κυπέλλου. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης είναι πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες και η κατάκτηση της πρόκρισης είναι υποχρέωση του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσει με τους παίκτες του ο Μαρτίνς. Το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού είναι να δείξει την σωστή νοοτροπία, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα τα δώσει όλα στο Φάληρο.

Αυτό είναι δεδομένο και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι γι΄αυτό. Και μάλιστα θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι ν’ αντιμετωπίσουν τον μεθαυριανό αγώνα με πολύ μεγάλη προσοχή ώστε να πετύχουν τον στόχο τους και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις νίκες με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, σ’ ένα ματς πάντως που κρύβει «παγίδες». Το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι «πονηρό» σκορ και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Θα είναι επίσης πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να καταφέρει να δημιουργήσει συνθήκες πρόκρισης όσο το δυνατόν νωρίτερα στο παιχνίδι γιατί σε μια τέτοια εξέλιξη ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να δώσει και ανάσες σε παίκτες του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Το σίγουρο είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων θέλει να δει καλό ρυθμό από την ομάδα του, θέλει να δει τους παίκτες του να «πατήσουν το γκάζι» πιέζοντας την Ξάνθη από το ξεκίνημα του αγώνα. Ένα γκολ άλλωστε από πλευράς Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θα αλλάξει τα δεδομένα και αυτό ακριβώς θα ζητήσει από τους παίκτες του ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Φορτούνης, ο Λάζαρος, ο Γκιγιέρμε είναι παίκτες από τους οποίος περιμένουν πολλά οι ερυθρόλευκοι και στον μεθαυριανό αγώνα και οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι».

Αυτό που είναι ξεκάθαρο έχει να κάνει με την υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας πάντα στο μυαλό τους τις «παγίδες» της ρεβάνς με την Ξάνθη. Γιατί όπως προαναφέραμε το ματς δεν θα είναι εύκολο και το 0-0 είναι «πονηρό» σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ