Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ για να διορθώσει την γκέλα

Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ για να διορθώσει την γκέλα

Ο Δικέφαλος θέλει να βρεθεί στους «8» του Κυπέλλου κερδίζοντας με σκορ πρόκρισης την Παναχαϊκή στην Τούμπα

Τις τελευταίες 300+ μέρες (δηλαδή εδώ και έναν χρόνο παρά περίπου 45 μέρες) ο ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο). Και δεν ήταν σε κάποιο ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό…

Μετά από την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης στις 4/3/2018 ο Δικέφαλος ξαναέχασε στο πρώτο ματς του 2019, με 2-1 από την Παναχαϊκή στις 8 Ιανουαρίου 2019 στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου!

Σε αυτές τις 300+ μέρες ο ΠΑΟΚ εντός ελληνικών συνόρων έχει ρεκόρ 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα (αυτήν στην Πάτρα). Ο απολογισμός των νικών στο 88,9% αυτών των αγώνων είναι εντυπωσιακός. Το νούμερο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν προσθέσουμε και άλλους 2,5 μήνες αποτελεσμάτων και αρχίσουμε την καταμέτρηση από τις αρχές του Νοέμβρη του 2017 και μετά…

Εδώ και 14,5 μήνες ο ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) μετράει 41 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 μόλις ήττες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! (Εκτός αφήνουμε πάντα σε αυτούς τους υπολογισμούς τα περσινά ματς της Τούμπας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που κλάπηκαν στα δικαστήρια μαζί με τον τίτλο…)

Μιλάμε για 89,1% νίκες στα παιχνίδια εντός ελληνικών συνόρων απέναντι σε όλους!

Η Παναχαϊκή έριξε το ποσοστό του ΠΑΟΚ κάτω από το 90% και με τη νίκη της στο πρώτο ματς έδειξε ότι θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για το θαύμα, να αφήσει δηλαδή εκτός συνέχεια την ομάδα με το καλύτερο ποσοστό νικών στην Ελλάδα από πέρυσι και την κάτοχο των δύο τελευταίων Κυπέλλων της χώρας.

Ο Δικέφαλος είχε υποτιμήσει την ομάδα της Πάτρας στο πρώτο ματς και την πάτησε. Όπως την είχε πατήσει όταν υποτίμησε στη Ευρώπη τη Βίντι και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Προφανώς και στη ρεβάνς της Τούμπας είναι το φαβορί για να κερδίσει και να καθαρίσει την πρόκριση, αλλά οφείλει να το κάνει με σοβαρότητα για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Διότι στόχος του ΠΑΟΚ φέτος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το τρίτο σερί Κύπελλο για να έρθει στην Τούμπα και το πρώτο νταμπλ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ