Από το μηδέν (παθητικό) στο εκατομμύριο (ευρώ)

Από το μηδέν (παθητικό) στο εκατομμύριο (ευρώ)

Η κομβική σημασία του ματς στη Λιβαδειά για τον Άρη και η προσπάθεια μεταγραφικών υπερβάσεων.

Ο Άρης μπορεί στο τέλος του Ιανουαρίου να είναι σε θέση ισχύος στην κούρσα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Ιδανικά, θα μπορούσε με ευνοϊκό συνδυασμό αποτελεσμάτων να είναι σε επαφή ακόμη και με την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το αυριανό ματς στη Λιβαδειά είναι πολύ σημαντικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης οφείλει να επιστρέψει νικήτρια από τη Βοιωτία.

Οι κιτρινόμαυροι, δεν έχουν απλώς περισσότερες επιλογές από την τελευταία αγωνιστική, με την παρουσία του Τόνσο για πρώτη φορά στο γήπεδο και τις προσθήκες των Λάρσον και Ρος στην αποστολή, είναι σε θέση να χτυπήσουν και το σκάουτινγκ του αντιπάλου τους. Σε κάθε περίπτωση είναι ποιοτικότερο σύνολο και εν τέλει το σημαντικότερο στην αναμέτρηση μοιάζει να είναι το να διατηρήσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά απαραβίαστη την εστία τους, ώστε απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, να αναζητήσουν τουλάχιστον ένα τέρμα για να νικήσουν. Με νίκη θα αποκτήσει αξία ο βαθμός στην λασπομαχία της Λάρισας που κόστισε τραυματισμούς και δυνάμεις στο σύνολο.

Στα μεταγραφικά, η περίπτωση του Σούντγκρεν έχει καλές πιθανότητες να προχωρήσει και στην Αλκμήνης είναι πεπεισμένοι ότι είναι μια επιλογή αγωνιστικής προοπτικής. Γι’ αυτό και διαπραγματεύονται να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη και δεν αναζήτησαν κάποιον ελεύθερο ή μια περίπτωση ενός εξάμηνου δανεισμού.

Ο Χόλμπεργκ είναι μια πολύ δύσκολη για τη χρονική συγκυρία υπόθεση. Είναι ένας φορ με προοπτική πώλησης στα 5 εκατομμύρια με την εξέλιξη που πιστεύεται ότι μπορεί να έχει. Οι σεζόν του είναι γεμάτες συμμετοχές και γκολ, σαν παίκτης βελτιώνεται διαρκώς γι αυτό και αποτελεί αγαπημένο παιδί του Γιάνε Άντερσον, του Σουηδού ομοσπονδιακού που εργαζόταν στη Νόρκεπινγκ πριν αναλάβει την εθνική.

Η «δουλειά» αφού μόνο η ομάδα θέλει 550 χιλιάρικα θα ξεπεράσει κατά πολύ το εκατομμύριο (συν το συμβόλαιο του παίκτη και τα άλλα έξοδα για τους εκπροσώπους του) και το ποσό δεν είναι διαθέσιμο ακόμη και αν βρεθεί μια φόρμουλα να «σπάσει» το ποσό της Νόρκεπινγκ.

Ο Άρης πρέπει να πείσει την ομάδα του και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, να κινηθούν όλα τα δεδομένα στο κάτω όριο τους και με τον τρόπο που θα μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις, αλλά δεν είναι μόνο ο ίδιος ενδιαφερόμενος.

Δεν είναι τυχαίο ότι από την ΠΑΕ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, υπάρχει μόνον μια επιβεβαίωση πως «είναι μια από τις τέσσερις – πέντε περιπτώσεις που ξεχωρίσαμε».

Αν καταφέρει και τον πάρει, κόντρα στις πιθανότητες για να είμαστε ρεαλιστές, θα βάλει μεγάλη ποιότητα και προστιθέμενη αξία στο ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ