Online… bus

Online… bus

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βγάζει ξανά τους παίκτες στη… σέντρα.

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε… πούλμαν! Δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν οδικώς από το Τελ Αβίβ οι παίκτες, όπως είχε συμβεί μετά την ήττα από τη Φενέρ και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ. Αυτή τη φορά το… πούλμαν ήταν ηλεκτρονικό. Ήταν online bus!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν… έπνιξε τον θυμό του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο δοκιμάζει την ικανότητά του στα μακρινά σου (δεν τα πάει κι άσχημα). Την εικόνα συνοδεύει με ένα κείμενο, που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τον σκοπό της δημοσίευσης. «Μήπως ήρθε η ώρα να παίξω κιόλας; Με 20%, πάντως, δεν θα σούταρα»…

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι και πάλι στη… σέντρα. Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι πρόκειται για τακτικισμό, καθώς η επιστροφή οδικώς από την Κωνσταντινούπολη συνεχίστηκε με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως να το έχει σαν… γούρι, ή απλά να θεωρεί πως δείχνοντας του παίκτες θα θίξει τον εγωισμό τους, θα τους υποχρεώσει να αντιδράσουν.

Δεν είμαι στο μυαλό του αλλά θαρρώ πως απλά βγάζει τον εκνευρισμό του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν λειτουργεί συχνά ακολουθώντας τον… πολιτικά ορθό προεδρικό λόγο. Δεν θα κρίνω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Άλλωστε, όταν δεν ξεφεύγει, είναι πολύ πιο ανθρώπινος από προέδρους τύπου Αρμάνι, ή Μιζράχι, αλλά πάμε παρακάτω.

Η διαφοροποίηση του τότε με το τώρα είναι πως στην Κωνσταντινούπολη οι «πράσινοι» είχαν ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή τους ρότα. Όχι όπως θα ήθελαν ο πρόεδρος και οι φίλοι της ομάδας, αλλά την είχαν ολοκληρώσει. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, που -είτε παλεύουν για την είσοδο στην 8άδα, είτε όχι- είναι υποχρεωμένοι να παίζουν και να διεκδικούν τη νίκη.

Διορθωτικές κινήσεις έγιναν, όμως δεν έχουν αλλάξει πολλά στην εικόνα της ομάδας. Και το χειρότερο είναι πως όχι μόνο δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά, αλλά το καλοκαίρι πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά και πάρα πολλοί. Γι’ αυτό είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο ότι ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει για καιρό το λάθος με τον Πασκουάλ…

Με όλες τις διοργανώσεις να είναι σε εξέλιξη, οι «πράσινοι» έχουν πολύ κακή εικόνα και κυρίως έχουν αδιόρθωτη εικόνα. Οι περισσότεροι από τους (κυρίως) ξένους παίκτες, αν όχι όλοι, γνωρίζουν ότι του χρόνου δεν θα φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι. Κάποιοι Έλληνες γνωρίζουν ήδη ότι δεν υπολογίζονται. Αυτοί είναι που πρέπει να βρουν κίνητρο για να παλέψουν την υπόλοιπη μισή σεζόν.

Θα είναι το… προεδρικό «κράξιμο»; Θα είναι η διάθεση για να εξασφαλίσουν καλό συμβόλαιο του χρόνου; Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Το βέβαιο είναι πως αυτή τη στιγμή έχουν στερέψει ιδέες και λύσεις και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από το φιλότιμο και την ικανότητα αυτών που θα παρατάσσει στο παρκέ ο Πιτίνο. Κι είναι ζητούμενο και αν θέλουν, και (κυρίως) αν μπορούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ