Και τώρα ελάτε να παίξουμε…

Και τώρα ελάτε να παίξουμε…

Ο Ολυμπιακός έκανε «πάρτι» και στην Τρίπολη και μπαίνει στο πιο «καυτό» διάστημα της σεζόν με φόρα και ψυχολογία στο φουλ. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα θα κριθούν τα πάντα.

Το λέμε εδώ και καιρό. Το λένε και οι αντίπαλοι του. Ο ένας μετά τον άλλο, τώρα ήταν η σειρά του βοηθού του Παράσχου.

Ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική που δεν έχει να διαβεί δρόμους με… ροδοπέταλα όπως συνήθως ο βασικός του αντίπαλος. Αλλά χρειάζεται να πέσει στη «φωτιά», να τα βάλει με όλους για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Το διπλό στην Τρίπολη με τους Φορτούνη και Λάζαρο να κάνουν «παπάδες» και να αλλάζουν ρόλους σε ασίστ και γκολ ήταν αναμενόμενο.

14 νίκες και βλέπουμε είχα γράψει πριν λίγο καιρό και το εννοώ. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον την ομάδα που μπορεί να τους νικήσει όλους. Έχει αφήσει πίσω του την γκίνια στο ξεκίνημα που του στέρησε μίνιμουμ 5 βαθμούς αλλά και την δυστοκία και είναι ικανός για να πάει με τρίποντα έως το τέλος.

Πρέπει να πάει με νίκες έως το τέλος αν θέλει να ελπίζει στον τίτλο. Προσωπικά έχω τονίσει πολλές φορές πως το +8 του ΠΑΟΚ δεν βλέπω πως θα χαθεί και πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα χάσει αυτό το ιστορικό για αυτήν πρωτάθλημα, το 3ο της ιστορίας της.

Ο Ολυμπιακός όμως οφείλει να το πάει μέχρι τέλους, να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική καθώς για αυτό είναι συνηθισμένος. Το ότι δεν είναι στερημένος από την άλλη του δίνει την δυνατότητα να δέχεται μια απώλεια τίτλου εφόσον υπάρχει η προοπτική για κάτι πολύ μεγάλο.

Σαν τον Ολυμπιακό που χτίζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ολυμπιακό που απολαμβάνεις να παρακολουθείς. Ολυμπιακό με τεράστια ποιότητα που μπορεί να πετύχει πολλά.

Και πλέον μετά το διπλό στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία διπλά σε έδρες που θυμίζω πως πέρσι δεν νίκησε (δύο βαθμούς πήρε ενώ φέτος έκανε το 3Χ3) και πάει πλέον φουριόζος να παίξει τα πάντα μέσα σε ένα μήνα.

Να παίξει το πρωτάθλημα με τα ντέρμπι να πλησιάζουν μετά τα εντός έδρας παιχνίδια με Λάρισα και Πανιώνιο (που επιβάλλεται βεβαίως να νικήσει) περιμένοντας το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να ξέρει με ποια διαφορά από τους ασπρόμαυρους θα πάει να παίξει στην Τούμπα το ματς της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός με το επιβλητικό πέρασμα του από την Τρίπολη ουσιαστικά είπε στους «εξυγιαντές», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «και τώρα ελάτε να παίξουμε».

Στα αντίστοιχα ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και έχασε με… μυθικό τρόπο, ήταν καλύτερος στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και πήρε μόνο ένα βαθμό.

Τώρα χρειάζεται δύο τρίποντα. Μέχρι να φτάσουμε εκεί βεβαίως έχει σειρά η Λάρισα που έρχεται την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη και μόνο εύκολος αντίπαλος θα είναι αν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να… χαλαρώσουν το πόδι από το γκάζι.

Σε αυτό το διάστημα άλλωστε ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκριση με την Ντινάμο αλλά και στο Κύπελλο με την Λαμία. Όλα μαζί για έναν Ολυμπιακό που είναι ικανός για ΟΛΑ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ