Κι εφέτος (για την ΑΕΚ) το πρωτάθλημα, τελείωσε τον Νοέμβριο

Κι εφέτος (για την ΑΕΚ) το πρωτάθλημα, τελείωσε τον Νοέμβριο

Φωτιά έβαλε το κοντρόλ με το χέρι του Μάνταλου. Πόλεμος ανακοινώσεων κι ο Κώστας Καίσαρης, σχολιάζει την τοποθέτηση της ΑΕΚ, ότι τελείωσαν οι εποχές που το πρωτάθλημα τελείωνε τον Νοέμβριο.

ΦΩΤΙΑ στα Σαββατόβραδα. Και δεν αναφέρομαι βέβαια στο σχετικό άσμα και στην Άντζελα. Η φωτιά έχει να κάνει με τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Άγγελο Ευαγγέλου. Που ασκεί την τέχνη του διαιτητή. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, έβαλε μπουρλότο. Όχι μόνο στο Πανιώνιος – ΑΕΚ μετατρέποντας το φούτμπολ σε χάντμπολ, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα. Τον Ολυμπιακό να εκδίδει ανακοίνωση, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να σπεύδουν να απαντήσουν και βάλτε να πάνε, πήγανε. Με την ΑΕΚ να αναφέρει σχετικά, «τελείωσαν οι εποχές που το πρωτάθλημα τελείωνε Νοέμβριο».

ΚΙ εδώ είναι, που έρχεται ο σχολιαστής να τοποθετηθεί και να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους. Κατ αρχήν ο Ολυμπιακός με αφορμή το κοντρόλ με το χέρι του Μάνταλου, δεν αναφέρθηκε στην ΑΕΚ. Με τους κ.Σαββίδη – Μελισσανίδη ασχολήθηκε. Ούτε με την ΑΕΚ ούτε με τον ΠΑΟΚ, που απάντησαν για λογαριασμό τους. Τέλος πάντων. Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Πράγματι επί σειρά ετών το πρωτάθλημα τελείωνε Νοέμβριο μήνα. Για να μην πω νωρίτερα. Αυτό δηλαδή συνιστούσε ευθύνη του Ολυμπιακού; Που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί; Η ΑΕΚ (που έθεσε το θέμα) έχει τη δικιά της αυθύπαρκτη πορεία. Έχουμε λοιπόν και λέμε:
-Φταίει ο Ολυμπιακος, που η ΑΕΚ χρεοκόπησε κι εντάχθηκε στο άρθρο 44;
-Φταίει ο Ολυμπιακός, που γκρεμίσανε μόνοι τους το Νίκος Γκούμας;
-Οπαδοί του Ολυμπιακού μπουκάρανε και διακόψανε το ματς με τον Πανθρακικό για να σιγουρευτεί ο υποβιβασμός στη Β Εθνική;
-Έχει ευθύνη ο Ολυμπιακός για τον εθελούσιο υποβιβασμό στη Γ Εθνική;
-Φταίει ο Ολυμπιακός που η ΑΕΚ χρεοκόπησε για δεύτερη φορά κι έριξε κανόνι τριακόσια εκατομμύρια ευρώ;
-Έφταιγε ο Ολυμπιακός, που η ΑΕΚ είχε να πάρει πρωτάθλημα, 24 χρόνια;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα της η γνώμης και της έκφρασής της. Αν για όλα τα δεινά και τις ταλαιπωρίες της ΑΕΚ θεωρούν ότι υπαίτιος είναι ο Ολυμπιακός, δικαίωμά τους. Ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 34 χρόνια. Αν θεωρούν ότι φταίει ο Ολυμπιακός, πάσο. Ο Παναθηναϊκός μετά τους ψευδοπροφήτες της πολυμετοχικότητας οδηγήθηκε στην εξαθλίωση. Έχουν κι αυτοί το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύουν ότι η ευθύνη ανήκει στον Ολυμπιακός. Θα τους το χαλάσει ο Καίσαρης; Δεν έχει αυτό το δικαίωμα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ το πρωτάθλημα τελείωνε Νοέμβριο μήνα. Όχι όμως μόνο στο παρελθόν. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ. Κι εφέτος για την ΑΕΚ Νοέμβριο μήνα, τελείωσε. Για τη πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Τη προικοδοτούμενη με τα 25 εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, ΑΕΚ. Αφού η κατάσταση άλλαξε. Αφού ο Ολυμπιακός είναι πλέον ο «πάλαι ποτέ» δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για ποιο λόγο το πρωτάθλημα τελείωσε και πάλι για την ΑΕΚ Νοέμβριο μήνα; Ιδού λοιπόν που για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα. Και επί δυναστείας Ολυμπιακού και επί εξυγίανσης σήμερα, που κάνει κοντρόλ με το χέρι ο Μάνταλος, πάλι εκτός πρωταθλήματος είναι από το Νοέμβριο.

ΜΗΝ πολυλογούμε. Εύκολο είναι να κατασκευάζεις εχθρούς. Συμφέρει άλλωστε. Δεν φταίμε εμείς. Οι άλλοι είναι που μας κατέστρεψαν. Κανένας δεν έκλεψε στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια. Ουδείς απατεώνας πέρασε από την ΑΕΚ. Επί τούτων ταπεινότητά μου, δεν έχει να πει, απολύτως τίποτα. Όποιος θέλει, μπορεί να διαβάσει αυτά που έχει γράψει, ένας Αεκτζής. Ο αείμνηστος Γιάννης Ξενακης. Τον Αύγουστο του 2013 όταν είχε ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης. Με τίτλο, «Δόγμα ΑΕΚ: ο επόμενος πλήρωνε τον προκάτοχο». Είναι πλήρως κατατοπιστικό και διαφωτιστικό. Πουθενά ο Αεκτζής Γιάννης Ξενάκης, σχετικά με τη χρεωκοπία και τη διάλυση της ΑΕΚ δεν αναφέρεται στον Ολυμπιακό. Σε ΑΕΚτζήδες αναφέρεται.

Στη μουσική επιλογή JT Coldfire-She’s Crazy.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ