Να μείνει το τρένο του ΠΑΟΚ στις ράγες ως το τέλος

Να μείνει το τρένο του ΠΑΟΚ στις ράγες ως το τέλος

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τέσσερα σημαντικά ματς μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

Πολλοί προπονητές συνηθίζουν να λένε ότι το πιο δύσκολο και σημαντικό ματς είναι πάντα το αμέσως επόμενο. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο εβδομάδες «φωτιά» με τέσσερα σημαντικά ματς σε διάστημα 12 ημερών, καθώς θα παίξει κατά σειρά με Γιάννινα (εντός 30/1), ΑΕΚ (εκτός 3/2), Πανιώνιο (εκτός για το Κύπελλο 6/2) και Ολυμπιακό (εντός 10/2).

Μέχρι να φτάσουμε στο βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου και τη μητέρα των φετινών μαχών για τον τίτλο, στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (εκεί μπορεί θα κρίνονται και θα ξεκαθαρίζουν πολλά…), υπάρχουν τρία άλλα σημαντικά παιχνίδια.

Το μυαλό των περισσοτέρων φιλάθλων είναι ήδη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσει ο Δικέφαλος τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα την Τετάρτη (30/1) και μετά να κοιτάξει το ντέρμπι με την Ένωση.

Και έπειτα, πρώτα θα πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ αποτέλεσμα στο ματς Κυπέλλου (πρώτος προημιτελικός) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και μετά να συγκεντρωθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Προφανώς ο Λουτσέσκου έχει στο νου του να κάνει rotation για να είναι φρέσκια η ομάδα σε όλα τα ματς. Πρέπει όμως να γίνει «μαεστρική» διαχείριση του ρόστερ για να αποφύγει ο ΠΑΟΚ τις απώλειες. Και έως τώρα ο Δικέφαλος στη Super League κάνει ονειρική πορεία έχοντας αποφύγει τα στραβοπατήματα και έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετράει 16 νίκες και μια ισοπαλία σε 17 αγωνιστικές και πάει τρένο για τον τίτλο, έχοντας μάλιστα ανεβάσει την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια, στα οποία συνδυάζει το θέαμα με την ουσία των βαθμών.

Το τρένο όμως πρέπει να παραμείνει στις ράγες του και στην τελική ευθεία, για την οποία φαίνεται ότι ο Λουτσέσκου έχει κρατήσει τον καλύτερο ΠΑΟΚ της χρονιάς (σύμφωνα με την εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια…).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ