Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι την ΑΕΚ. Αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Δικεφάλου και αυτόν θα πρέπει να κερδίσει πρώτα για να διατηρήσει τους +8 βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό για να πάει με άλλον αέρα στα ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ, θα δώσει αύριο στις 17:15 στο γήπεδο της Τούμπας ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα. Πρόκειται για την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική μετά την επίθεση που είχε δεχθεί ο διαιτητής Τζήλος. Μπορεί τα παιχνίδια που έρχονται να είναι πιο ενδιαφέροντα από την άποψη ότι θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, όμως δεν παύει να είναι ένα ματς που έχει τον δικό του συντελεστή δυσκολίας. Ας μη ξεχνάμε πως η ομάδα των Ιωαννίνων είναι μια καλογυμνασμένη ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημία χωρίς να το καταλάβεις.

Στο μυαλό του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του δεν υπάρχουν οι αναμετρήσεις που ακολουθούν, αλλά μόνο η αυριανή. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως αν αφήσει να περάσουν στα αποδυτήρια οι οπαδικές συζητήσεις τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Μάλιστα φρόντισε με τον τρόπο του να περάσει αυτό το μήνυμα αμέσως μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί του ΟΦΗ. Αυτό που ζήτησε ήταν να βγάλουν από το μυαλό τους τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και να ασχοληθούν αποκλειστικά με το αυριανό παιχνίδι.

Στην αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες θα δούμε επίσης και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως τον Δημήτρη Γιαννούλη που θα ξαναφορέσει τα Ασπρόμαυρα και θα αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μετά από δύο περίπου χρόνια. Είναι ευκαιρία για τον διεθνή αμυντικό να δείξει και στο κοινό του ΠΑΟΚ πως έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει και να βοηθηθεί. Επίσης θα δούμε και τον Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης που στην πρεμιέρα του στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το κύπελλο μας συστήθηκε με ένα καταπληκτικό γκολ.

Στην εποχή Πρίγιοβιτς, όλοι δούλευαν για τον Σέρβο επιθετικό, στη μετά εποχή του 28χρονου πλέον Σαουδάραβα επιθετικού, ο ΠΑΟΚ έχει μια πολυφωνία στο γκολ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, δέκα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια του. Ο μοναδικός που δεν έχει βάλει ακόμα γκολ είναι ο Πασχαλάκης. Την ίδια στιγμή, ο Τσούμπα Ακπομ, που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς, δείχνει ανάλογη εκτελεστική ικανότητα. Ο Πρίγιοβιτς είχε σκοράρει 9 φορές, έχοντας μετρήσει 25 τελικές προσπάθειες, κάτι που μεταφράζεται σε 1 γκολ κάθε 2,8 τελικές. Ο Τσούμπα Ακπομ, από την πλευρά του, έχει κάνει ακόμα πιο πειστικό ξεκίνημα, με 4 γκολ σε 7 τελικές, ήτοι 1 τέρμα κάθε 1,8 τελικές προσπάθειες

Για τον 20χρονο Άγγλο επιθετικό σε ένα, το πολύ δύο χρόνια, αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, θα μιλάει όλη η Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι και πολύ προσεκτικοί γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής μικρός σε ηλικία και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Όχι μόνο για τον Τσούμπα Άκπομ, αλλά για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα και αρχίσουν να εισπράττουν την δημοσιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ