Η τακτική του Ολυμπιακού και η προσοχή στην Λάρισα

Η τακτική του Ολυμπιακού και η προσοχή στην Λάρισα

Ο Ολυμπιακός θέλει το καλό ξεκίνημα με γκολ όπως στα τελευταία ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή στην Λάρισα. Οι «βυσσινί» έχουν δείξει πως είναι επικίνδυνοι και παλεύουν όλα τα ματς

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα την Λάρισα στο πλαίσιο της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ομάδα του λιμανιού. Οι πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσουν την πίεση στον ΠΑΟΚ και φυσικά στόχος της ομάδας του λιμανιού είναι να προσθέσει στο «κάδρο» μιαν ακόμα καλή εμφάνιση.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το έχουν δείξει με τις εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτέλεσμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει λοιπόν να δει την ομάδα του να συνεχίζει σε αυτούς τους ρυθμούς και αυτό ακριβώς επισήμανε στους παίκτες του.

Στα τελευταία παιχνίδια πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τους πειραιώτες. Ήταν κάτι που βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό να πετύχει τις νίκες που ήθελε αλλά παράλληλα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοση των παικτών της πειραϊκής ομάδας, γιατί ένα γκολ στο πρώτο μέρος και ειδικά στα πρώτα λεπτά διώχνει το άγχος.

Αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι και στο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά χρειάζεται να δείξουν και μεγάλη προσοχή. Να έχουν την απαραίτητη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους γιατί η εικόνα της Λάρισας στα τελευταία παιχνίδια είναι καλή και ανταγωνιστική.

Φάνηκε αυτό και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που η θεσσαλική ομάδα πήρε την ισοπαλία (1-1) αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό. Θυμίζουμε επίσης ότι η Λάρισα δεν έχασε ούτε από την ΑΕΚ (0-0) ενώ πάλεψε απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 2-1. Ήταν κι εκείνο ένα ματς στο οποίο η Λάρισα είχε παίξει με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο.

Τι «δείχνουν» λοιπόν αυτά που προαναφέραμε για την αποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού; Πολύ απλά ότι οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν μια καλή ομάδα και θα πρέπει να δείξουν μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης για να πετύχουν τον στόχο τους. Το ματς δεν θα είναι εύκολο και οι παίκτες του Μαρτίνς θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η Λάρισα είναι ομάδα που δεν εγκαταλείπει τα παιχνίδια.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως το αποψινό παιχνίδι έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον καθώς στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού είναι και ο Ζιλ Ντίας. Είναι μάλιστα πιθανό, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του παιχνιδιού, να έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού μια πρώτη εικόνα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο του σημερινού αγώνα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ