Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λύσεις απέναντι σε κάθε δυσκολία

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λύσεις απέναντι σε κάθε δυσκολία

Ο Δικέφαλος πάει στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό με στόχο να καθαρίσει οριστικά την υπόθεση του τίτλου.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στα Γιάννινα ήταν μια από τις καλύτερες φετινές της ομάδας. Η συνολική εικόνα του Δικέφαλου ήταν πολύ καλή, παρότι χρειάστηκε ένα γκολ του Σφιντέρσκι στο 87’ για να κερδίσει τελικά με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μονότερμα τον ΠΑΣ, είχε 23 τελικές, χαμένο πέναλτι και πολλές κλασικές ευκαιρίες, αλλά βρέθηκε να κυνηγάει στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ της νίκη διότι τα Γιάννινα ισοφάρισαν με ένα γκολ στη μοναδική τους τελική σε όλο το παιχνίδι και το οποίο ξεκίνησε από θέση οφσάιντ που λανθασμένα δε δόθηκε από τον βοηθό Ιωάννη Καραγκιζόπουλο.

Όσοι είδαν διαιτητική εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή κέρδισε δύο καθαρά πέναλτι, μάλλον πρέπει να ασχοληθούν με άλλο άθλημα. Ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης έδωσε δύο πέναλτι και έπνιξε άλλα δύο καθαρά που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο σε ανατροπές του Κρέσπο και του Βαρέλα, ενώ φυσικά μέτρησε και το γκολ οφσάιντ του ΠΑΣ.

Επίσης διαψεύστηκαν οικτρά όσοι θεωρούσαν ότι θα είναι ένα «φιλικό» για τον Δικέφαλο. Οι παίκτες των Ιωαννίνων έκαναν καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, το παραξήλωσαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετά την ισοφάριση έπεφταν συνέχεια κάτω και ο Βελλίδης σε κάθε ελεύθερο καθυστερούσε προκλητικά χωρίς να δεχθεί ούτε κάρτα, ούτε καν παρατήρηση.

Ο ΠΑΣ πάλεψε το παιχνίδι όπως μπορούσε (με ταμπούρι στην άμυνα) και λίγο έλειψε με ένα γκολ οφσάιντ στη μοναδική του τελική σε όλο το ματς να κλέψει μια ισοπαλία.

Αλλά θα ήταν μια τεράστια ποδοσφαιρική αδικία αν γίνονταν κάτι τέτοιο σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα. Φυσικά πολλές φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Πχ ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στη Γερμανία τη Ντόρτμουντ με 1-0 στον Δεκέμβριο του 2015 με μία τελική προσπάθεια (το γκολ του Μακ) την ώρα που οι Γερμανοί είχαν τρία δοκάρια και 23 τελικές! Ωστόσο ο Δικέφαλος κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, την ατυχία του και την αστοχία του και να πάρει τη νίκη με ένα χρυσό γκολ του Σφιντέρσκι στο 87’.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λύσεις απέναντι σε κάθε πρόβλημα και πλέον πάει στα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με Ολυμπιακό στην Τούμπα έχοντας το +8 από τους Ερυθρόλευκους, με στόχο να καθαρίσει οριστικά την υπόθεση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ