Επέστρεψε στις επιτυχίες

Επέστρεψε στις επιτυχίες

Πρώτη νίκη για το 2019 με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να καταλάβει την 5η προνομιούχο θέση. Μία νίκη δύσκολη, σε μία έδρα παραδοσιακά αφιλόξενη για τους πράσινους, που επετεύχθη παρά το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Μπορεί κάθε νίκη να δίνει τρεις βαθμούς όμως μερικές αξίζουν κάτι περισσότερο. Όταν πετυχαίνεις νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, επί ενός αντιπάλου με τον οποίο έχεις τους ίδιους στόχους, τότε η επιτυχία είναι διπλή. Η εμβόλιμη αγωνιστική που διανύουμε είναι σημαντική στη μάχη για την 5η θέση, αφού πέρα από το αποψινό ματς του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, περιλαμβάνει και το αυριανό στα πηγάδια ανάμεσα στους δύο έτερους διεκδικητές, Ξάνθη και Άρη.

Η σημερινή επιτυχία δεν έχει μόνο βαθμολογική σημασία. Θα βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα, αποφορτίζοντας τους παίκτες του Γιώργου Δώνη από το βάρος που είχαν δημιουργήσει τα πρόσφατα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Η νίκη ανεβάζει το τριφύλλι στους 27 βαθμούς, δίνοντάς του τη δυνατότητα να μείνει μόνο του στην 5η θέση, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει αύριο στη Θράκη.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα για το τριφύλλι είναι να συνεχίσει με νίκες στα τρία επόμενα παιχνίδια, με Λεβαδειακό και Γιάννενα εκτός και Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη βαθμολογική «κάβα», πριν μπει στα συνεχόμενα ντέρμπι. Το «τρία στα τρία» στα ματς που ακολουθούν θα το φέρει σε θέση ισχύος, έναντι των υπολοίπων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα δεν έπαιξε καλά, ούτε έβγαλε ξεκάθαρη υπεροχή έναντι των γηπεδούχων. Είναι αλήθεια όμως, ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό και παρά το γεγονός του αριθμητικού μειονεκτήματος από την αποβολή του Κάτσε, έδειξε αμυντική συνοχή, προσήλωση και σοβαρότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ