Έκανε το αυτονόητο με πειστικό τρόπο

Έκανε το αυτονόητο με πειστικό τρόπο

Η νίκη ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο Παναθηναϊκός την πήρε και περιμένει να βγάλει πια την ίδια ποιότητα και εγωισμό, μακριά από το ΟΑΚΑ.

Με τέτοιον Καλάθη πως να χάσεις; Ο Νικ τα έκανε όλα. Σκόραρε είκοσι πόντους, μοίρασε 13 ασίστ και μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Το μόνο που δεν έκανε ήταν να σκουπίσει και το παρκέ. Από κοντά σε απόδοση ο Ντεσόν Τόμας σε μία βραδιά από τις καλύτερες στη μέχρι τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Ο Τζέιμς Γκιστ που θύμισε ημέρες του παρελθόντος και ο νεοαποκτηθείς Σον Κιλπάτρικ που έδειξε σημαντικό μέρος των ικανοτήτων του. Ακόμα και ο Ίαν Βουγιιούκας, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον ασθενή Πέιν, έβαλε σημαντικό λιθαράκι για την τελική επικράτηση.

Σημαντική νίκη, αλλά προφανώς δεν αρκεί. Για την ακρίβεια, ακόμα και μόνο νίκες να κάνει το τριφύλλι εντός έδρας δεν του φτάνουν, αν αυτές δεν συνδυαστούν με επιτυχίες μακριά από την Αθήνα. Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια στο Ο.Α.Κ.Α. και πέντε εκτός. Χίμκι, Μπασκόνια, Ρεάλ και Μπουντούσνοστ έρχονται στην Αθήνα, ενώ οι πράσινοι ταξιδεύουν σε Τουρκία, για να αντιμετωπίσουν τη Φενέρ την επόμενη αγωνιστική και την ουραγό Νταρουσάφακα αργότερα, σε Μόσχα, Μιλάνο και Κανάρια. Τι ακριβώς χρειάζονται οι πράσινοι για να βρεθούν τελικά μέσα την οκτάδα, είναι δύσκολο να το πει κανείς με βεβαιότητα. Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι η έδρα τους πρέπει να παραμείνει αλώβητη. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε θα έχουν φτάσει τις 13 νίκες σε αριθμό. Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, η τελευταία θέση θα κριθεί κοντά στις 15 νίκες. Συμπέρασμα; Πρέπει να πετύχει το λιγότερο δύο νίκες εκτός, οι οποίες και πάλι μπορεί τελικά να μην επαρκούν.

Η ομάδα δείχνει να έχει ακόμα σφυγμό. Η διοίκηση έστω και αργά, έκανε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις. Τώρα αν αυτές θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα, απομένει να φανεί στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ