Υπάρχει και το «τρικ» με τον Μασούρα

Υπάρχει και το «τρικ» με τον Μασούρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχεδιάσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο χωρίς τους τιμωρημένους Γκιγιέρμε και Φορτούνη. Το «τρικ» με τον Μασούρα πίσω από τον επιθετικό είναι μια σκέψη του Πορτογάλου που έχει ενδιαφέρον

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη σ΄ παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν με τις εμφανίσεις τους πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και το ζητούμενο φυσικά για τους πειραιώτες είναι να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς.

Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε τις προηγούμενες μέρες με την ομάδα του γνωρίζοντας πως δεν θα έχει στην διάθεση του δύο «βαριά» χαρτιά των ερυθρόλευκων. Τον Γκιγιέρμε και τον Κώστα Φορτούνη καθώς οι δύο παίκτες είναι τιμωρημένοι και δηλώθηκαν από τους πειραιώτες για να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τους κυανέρυθρους.

Το σημαντικό βέβαια για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ που επιτρέπει στον Μαρτίνς να αισθάνεται σιγουριά για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του. Σε ότι αφορά λοιπόν το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες το σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος θέλει να δει καλό ρυθμό, να δει γρήγορο τέμπο και μια από τις σκέψεις που έχει κάνει ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι να παίξει η ομάδα του με 4-4-2.

Να χρησιμοποιήσει δηλαδή δύο επιθετικούς στο αρχικό σχήμα και φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα έχει στην εντεκάδα του δύο επιθετικούς και με την διάταξη που προαναφέραμε. Έχουν υπάρξει παιχνίδια μέσα στην σεζόν που οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με δύο φορ, όταν ο Μαρτίνς έκανε τις παρεμβάσεις από τον πάγκο στην διάρκεια αγώνων που ήθελε μεγαλύτερη πίεση.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει κι ένα «τρικ» που έχει σκεφτεί ο προπονητής του Ολυμπιακού και το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Είναι μια σκέψη του Μαρτίνς που αφορά την χρησιμοποίηση του Γιώργου Μασούρα σε ρόλο δεύτερου φορ. Να παίξει δηλαδή ο πρώην άσος του Πανιωνίου στην θέση του Φορτούνη, μια θέση στην οποία είχε αγωνιστεί ο 24χρονος μεσοεπιθετικός όταν φορούσε την φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Μασούρας προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Λάρισα, όπου πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Έλληνας άσος μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο Μασούρας έχει την ικανότητα της κάθετης πάσας και την κίνηση για να παίξει στην συγκεκριμένη θέση και είναι ξεκάθαρο πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό μεσοεπιθετικό. Η χρησιμοποίηση λοιπόν του Μασούρα στην συγκεκριμένη θέση είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως τα πρώτα δείγματα γραφής του 24χρονου άσου στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ