Τώρα πια συμφωνούν  η εικόνα με το ταμπλό!

Τώρα πια συμφωνούν η εικόνα με το ταμπλό!

Το δεύτερο ραντεβού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα γίνει με διαφορετικά δεδομένα…

Μετά το 1-1 του ΟΑΚΑ αποκτά νόημα η «ζαριά» που θα επιδιώξει να ρίξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, καθώς σε περίπτωση νίκης του η διαφορά θα μειωθεί στους τρεις πόντους και το πρωτάθλημα, ακόμη κι αυτό που παίζεται στα χρόνια της εξυγίανσης, θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον…

Στη φάση που βρίσκονται πλέον οι ερυθρόλευκοι η εικόνα της ομάδας τους συμφωνεί και με το αποτέλεσμα που καταγράφεται στο ταμπλό. Γιατί στον πρώτο γύρο, όταν είχαν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, υπήρξε τεράστια… διαφωνία, καθώς οι παίκτες του Μαρτίνς είχαν φτάσει στις 23 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις τεσσάρων των αντιπάλων τους, όμως αυτό που «έγραψε» ήταν το 0-1 από το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Τώρα πια ο Ολυμπιακός είναι σε εντελώς διαφορετική κατάσταση και έχει αλλάξει προς το (πολύ) καλύτερο. Στην επίθεση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός αφού φτάνει στα τέσσερα γκολ με ή χωρίς τον Φορτούνη, ενώ και η άμυνά του κρατάει τη θέση της και του δίνει την απαραίτητη σιγουριά.

Γιατί μέχρι να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πανιωνίου χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Ζοσέ Σα στο τετ α τετ με τον Καμαρά και αν δεν είχε αναδειχθεί νικητής σε αυτήν τη μονομαχία ο Πορτογάλος, τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα είχε εξελιχθεί η βραδιά του προηγούμενου Σαββάτου.

Για τη μάχη της Τούμπας ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του και τους Φορτούνη-Γκιγιέρμε, πιθανότατα και τον Μπουχαλάκη, ενώ αυτός που έχει πλέον το ερωτηματικό δίπλα στο όνομά του, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του είναι ο Ελαμπντελαουί, μετά την πρόωρη αποχώρησή του από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Τοροσίδης βέβαια ανταποκρίθηκε στο ρόλο του, αφού από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα δύο γκολ της ομάδας του, το πρώτο και το τελευταίο και μαζί με τον Λάζαρο ήταν οι κορυφαίοι του Μαρτίνς. Σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πλέον Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν το ρόλο του πρωταγωνιστή και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και αυτή η παράμετρος ίσως να αποδειχθεί καθοριστική για το ματς της Κυριακής.

Όπως και «ιδιαίτερο» θα είναι το γεγονός ότι θα διευθύνει ξένος διαιτητής την αναμέτρηση, αφού όπως το είδαμε και στο ΟΑΚΑ οι εκτός Ελλάδας ρέφερι εφαρμόζουν τους πραγματικούς κανόνες του ποδοσφαίρου κι όχι αυτούς που ισχύουν εδώ στα πλαίσια της… ισονομίας του Γραμμένου.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να κρατάει «διαφορά» για να υπερασπιστεί, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κυνηγάει και σίγουρα θα βάλει όλο το ταλέντο του για να γίνει ξεχωριστή η παρτίδα. Με την απαραίτητη προϋπόθεση να μην προκύψουν… χαρτοταινίες και να ξεκινήσει κανονικά ο αγώνας…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ