«Καμιά χαλάρωση» το μήνυμα Μαρτίνς για Λαμία

«Καμιά χαλάρωση» το μήνυμα Μαρτίνς για Λαμία

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει καμιά χαλάρωση στο ματς με την Λαμία. Ζητούμενα το σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς και η διατήρηση του ρυθμού ενόψει Τούμπας

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα με σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεκινώντας φυσικά με την αυριανή αναμέτρηση στο Κύπελλο απέναντι στην Λαμία ενώ την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν εκτός έδρας το απόγευμα της Τετάρτης και φυσικά το ζητούμενο είναι να πάρουν σκορ πρόκρισης στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για πρόκριση αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η προσοχή που δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς και στον αυριανό αγώνα. Δεν θέλει καμιά χαλάρωση ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των πειραιωτών, ένα σκορ δηλαδή που θα «καθαρίζει» την πρόκριση για την ομάδα του λιμανιού από το πρώτο παιχνίδι.

Είναι προφανές ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Λαμία. Όχι ότι δεν δίνει βαρύτητα στην διοργάνωση, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Απλά ο Πορτογάλος θέλει να φρεσκάρει την εντεκάδα της ομάδας του κάνοντας πράξη αυτό που έχει πει εδώ και πολύ καιρό, ότι θέλει να είναι ετοιμοπόλεμοι οι παίκτες του για να βοηθήσουν την ομάδα τους όποτε κρίνει ο Μαρτίνς.

Ο 48χρονος τεχνικός των πειραιωτών έχει τις δυνατότητες να το κάνει, γνωρίζοντας πως ακόμα και με έντεκα αλλαγές ο Ολυμπιακός μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, να παίξει με βάση τις αρχές του Πορτογάλου κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κέρδος για τους ερυθρόλευκους.

Έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ομάδα του ο Μαρτίνς και το δείχνει με τις επιλογές του. Θα έχει λοιπόν πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ο Ολυμπιακός αλλά ο Πορτογάλος κόουτς περιμένει καλή εικόνα και μεγάλη διάθεση από τους παίκτες που θα παίξουν εναντίον της Λαμίας.

Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι παίζουν την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ και θέλουν να πάνε στην Τούμπα έχοντας πετύχει τον στόχο τους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του λιμανιού βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν σε υψηλούς ρυθμούς, πηγαίνοντας στο ματς με τον δικέφαλο του Βορρά έχοντας το πόδι στο… γκάζι.

Ο Μαρτίνς έχει επανειλημμένα εκθειάσει τους παίκτες του για την προσήλωση που δείχνουν στα παιχνίδια και περιμένει ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά και στην αυριανή αναμέτρηση. Το έχει επισημάνει στους παίκτες του στις δύο τελευταίες προπονήσεις και περιμένει καλή εικόνα απέναντι στην ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ