Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ, προστατέψτε την Τούμπα

Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ, προστατέψτε την Τούμπα

Οι συσκέψεις στην Τούμπα, το θέμα του διαιτητή και η παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων με τον Πανιώνιο, είναι τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα πάντα στο Δικέφαλο περιστρέφονται γύρω από το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και λιγότερο στο τι θα γίνει στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Στον ΠΑΟΚ καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου στο ματς όπου θα παιχτεί ο τίτλος του πρωταθλητή να μην συμβεί το παραμικρό. Αυτή είναι η θέση της ΠΑΕ και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι δουλεύουν όλοι.

Με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν συσκέψεις ακόμα και με τους οργανωμένους οπαδούς ζητώντας τους για το καλό της ομάδας να βάλουν πλάτη και να μην επιτρέψουν να συμβεί το παραμικρό, πριν , κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κανείς δεν θέλει να βλέπει σε γήπεδα δίχτυα, δυνάμεις των ΜΑΤ, ελικόπτερα, ή να ακούς από εκπροσώπους της Αστυνομίας πως «είμαστε έτοιμοι για ένα μικρό πόλεμο την Κυριακή». Όπως επίσης δεν μπορείς εύκολα όσες προσπάθειες κι αν κάνεις να βάλει στα μυαλά κολλημένων το τι είναι σωστό και τι λάθος.

Με το δεύτερο θέμα που ασχολούνται πολύ σοβαρά πλέον στον ΠΑΟΚ είναι ποιος διαιτητής θα κληθεί να διευθύνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Είναι ξεκάθαρο πως η διαιτησία του Δανού Τίγκααρντ ήταν τραγική, καθώς επιχείρησε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τυχαίο πως στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κανείς ποδοσφαιριστής της που κιτρινίστηκε.

Είναι γεγονός πως αυτή η διαιτησία είναι η χειρότερη από τότε που η ΚΕΔ αποφάσισε να φέρει ευρωπαίους για τα μεγάλα παιχνίδια. Η επιλογή του Μέλο Περέιρα αποδείχθηκε πέρα ως πέρα λανθασμένη. Ο ΠΑΟΚ, φέρετε να έχει ενημερώσει την ΚΕΔ να οριστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, έναν διεθνή από την κορυφή της ευρωπαϊκής διαιτησίας.

Σ’ αυτό το ματς, όπως και στα άλλα που θα ακολουθήσουν, δεν χωρούν λάθη. Αν θέλει η ΚΕΔ που δίνει εβδομαδιαία ενημέρωση στην UEFA να παιχθεί το ντέρμπι στα ίσα, αυτή είναι η ευκαιρία της.

Μαθαίνω πως η πρώτη επιλογή του ήταν να έρθει κάποιος από την Πορτογαλία ή την Ισπανία, όμως βρήκε κλειστές πόρτες. Στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αφήσουν στην τύχη του το συγκεκριμένο θέμα, γιατί όπως σημαντικό είναι αυτό της περιφρούρησης του γηπέδου, άλλο τόσο είναι το ποίος θα είναι ο άρχοντας της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο, το πρώτο από τις διπλές συναντήσεις για τους «8» του κυπέλλου, το μοναδικό ενδιαφέρον που θα υπάρξει είναι η συμμετοχή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Να δούμε τον Ολιβέιρα, αλλά και τον Ίνγκασον. Πως θα παίξει ο Σφιντέρσκι πιθανότατα για ένα ολόκληρο 90λεπτό.

Σε τι κατάσταση θα είναι ο Πέδρο Ενρίκε. Για μένα αυτά έχουν σημασία και τίποτα άλλο από το ματς με της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ