O «χορταστικός» Φράνκο Σολδάνο!

O «χορταστικός» Φράνκο Σολδάνο!

Ήταν το πρώτο «παρών» του Αργεντινού στράικερ. «Γεμάτος» παίκτης, δημιουργικός αλλά και «ψυχρός εκτελεστής». Η εικόνα του Σολδάνο μας «χόρτασε». Κατά τα άλλα πίσω συνέβησαν πολλά. Ευτυχώς στην Λαμία…

Ήταν ουσιαστικά το πρώτο καλό δείγμα του Φράνκο Σολδάνο. Το πρώτο ματς που ξεκινούσε βασικός, σε μια 11αδα πειραματική. Με 9 νέα πρόσωπα βάσει των αλλαγών που έτσι και αλλιώς κάνει ο Μαρτίνς.

Σε ένα βαρύ γήπεδο που η μπάλα αρκετές φορές κόλλαγε, με βροχή, απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει δυνατά στην άμυνα αν χρειαστεί.

Πρεμιέρα για βασικός σε ένα ματς που δύσκολα περιμένεις να δεις πράγματα. Ατομικά αλλά και συνολικά.

Όλα αυτά πριν την σέντρα, γιατί με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, κατανοείς πως το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει αυτό που δεν περιμένεις.

Συνολικά το ματς στην Λαμία ήταν «γεμάτο». Τα είχε όλα, κυρίως είχε 6 γκολ. Ο Ολυμπιακός έβαλε τα πέντε γκολ αλλά τελικά το σκορ ήρθε ισόπαλο (3-3). Συνέβησαν πολλά στα μετόπισθεν θυμίζοντας τα λάθη αλλά και την γκίνια του πρόσφατου παρελθόντος.

Το λάθος του Χουτετσιώτη στο πρώτο γκολ και το… απίθανο αυτογκόλ του Μπουχαλάκη. Το τρίτο γκολ της Λαμίας έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ξεκίνησα από τα αρνητικά για τον Ολυμπιακό, και αφού τονίσω πως είναι… καλό που συνέβησαν όλα τώρα (πριν την Τούμπα δηλαδή) πάω στα άκρως θετικά.

Επί της ουσίας στον Φράνκο Σολδάνο. Όσοι είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στην Λαμία θα είδατε πως ο Αργεντινός είναι σούπερ!

Ο Σολδάνο τα έκανε όλα μπροστά! Σκόραρε με τελείωμα που αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα, πλασέ στην κίνηση με την μια. Ωραίο γκολ. Έδωσε και τα άλλα δύο γκολ στους Ντίας και Χασάν. Έξοχη σέντρα στο 1-1, κεφαλιά-πάσα στο 2-3 στον Χασάν.

Επιθετικός που έχει την δημιουργία αλλά και «εκτελεστής». «Γεμάτος» παίκτης, ποδοσφαιριστής που τον νοιώθει η αντίπαλη άμυνα. Ξέρει μπάλα, ξέρει να βλέπει γήπεδο, ξέρει να εκτελεί. Ποδοσφαιριστής που «χορταίνεις» να τον βλέπεις.

Ήταν ο παίκτης που τράβηξε τα βλέμματα όλων, και έδειξε γιατί στον Ολυμπιακό τον είχαν βάλει στο «σημάδι» και έκαναν ότι έπρεπε για να τον αποκτήσουν.

Και ο Ζιλ Ντίας ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε και το πρώτο του γκολ, έδειξε πράγματα. Αλλά ο Σολδάνο «κέρδισε» όλο τον κόσμο.

Όσο θα περνάει ο καιρός τόσο θα μπαίνει πιο δυνατά μέσα στην ομάδα. Και βεβαίως για τον Σολδάνο θα είναι σημαντικό να παίξει και με την βασική 11αδα που θα του δώσει και περισσότερο ώθηση.

Θα τα δούμε βεβαίως όλα παιχνίδι με παιχνίδι. Η ουσία είναι πως ο Σολδάνο φώναξε στην Λαμία «παρών» και άφησε υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Δεν νομίζω άλλωστε πως ο Μαρτίνς θα αργήσει να τον… ανεβάσει «τάξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ