Πώς να ξέρεις το παρακάτω;

Πώς να ξέρεις το παρακάτω;

Με τους Ζιλ Ντίας, Σολδάνο και Μασούρα ο Ολυμπιακός κάνει πιο δύσκολη την «ανάγνωση» για τους αντιπάλους του…

Από τη στιγμή που διανύουμε τον Φλεβάρη είναι κατανοητό ότι οι ομάδες δεν έχουν και πολλά «μυστικά» για να κρατήσουν μέχρι τη σέντρα ενός αγώνα…

Ωστόσο, στην περίπτωση του Ολυμπιακού υπάρχει κάτι το καινούργιο στην επιθετική του γραμμή και αυτό του δίνει κάποιο αβαντάζ έναντι των άλλων. Οι ενισχύσεις που του προέκυψαν στην εμβόλιμη περίοδο ήταν (οι περισσότερες) για την επιθετική του γραμμή κι αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι οι προπονητές των αντιπάλων του δεν έχουν προλάβει να «διαβάσουν» το… παρακάτω.

Μπορεί να μην έχουν ενταχθεί ακόμη καλά-καλά οι Ζιλ Ντίας, Σολδάνο και Μασούρας στο πλάνο του Μαρτίνς, αλλά τους έχουμε δει και να σκοράρουν από νωρίς και να δημιουργούν κι αυτό μας επιβεβαιώνει τη δυσκολία της αντίπαλης άμυνας να προσαρμόσει πάνω τους τα μαρκαρίσματα.

Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το αυριανό ματς της Τούμπας, καθώς ειδικά στις πτέρυγες με την παρουσία των Χριστοδουλόπουλου και Ποντένσε υπάρχει υπεροπλία, όμως είναι στη διακριτική του ευχέρεια αν θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει τον Λουτσέσκου, σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αλλά και τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ειδικά στην επίθεση ο Μαρτίνς είχε αξιοποιήσει σε διαφορετικό ρόλο τον Φορτούνη, μαζί με τον Γκερέρο, αλλά τότε δεν είχε διαθέσιμο ούτε καν τον Χασάν, τον οποίο τον υπολογίζει τώρα και μάλιστα ο Αιγύπτιος έχει βρει τη σύνδεσή του με τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.  Και ο ΠΑΟΚ έχει φέρει νέους παίκτες στην Τούμπα και απομένει να δούμε το κατά πόσο θα παίξει το χαρτί του αιφνιδιασμού ο Λουτσέσκου, όμως ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να φτάσει στη νίκη, άρα θα πρέπει να επιτεθεί-κάτι που είχε κάνει βέβαια και στο Καραϊσκάκη, άσχετα αν ήταν αρνητικό για αυτόν το αποτέλεσμα.

Κι αν για τον Μασούρα γνωρίζουμε ότι είναι ένας ακραίος που έχει την κίνηση προς τα μέσα, για τον Ζιλ Ντίας αυτό που έχουμε προλάβει να καταλάβουμε είναι ότι πάει με αυτοπεποίθηση στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να «κουμαντάρει» την μπάλα με την καλή τεχνική που διαθέτει. Ο δε Σολδάνο μας έδειξε στην Λαμία ότι μπορεί και να εκτελέσει αλλά και να δημιουργήσει και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πέτυχε τόσα πολλά πράγματα (γκολ και δύο ασίστ) στην πρώτη φορά που ξεκίνησε με τη βασική ενδεκάδα.

Έχει «γεμίσει» επιθετικά ο Ολυμπιακός και αυτό που απομένει να διαπιστώσουμε είναι αν ο Μαρτίνς έχει βρει τους «συνδυασμούς» των παικτών, από τη στιγμή που κι αυτός δεν είχε και πολύ χρόνο για να το πετύχει. Παρά ταύτα, τον τελευταίο καιρό μας παρουσιάζει ενδεκάδες με πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, χωρίς μάλιστα οι παίκτες που εμπιστεύεται να δείχνουν… άγνωστοι μεταξύ τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ