Για τον έναν ιστορία, για τον άλλον ακόμη μια μέρα στην δουλειά…

Για τον έναν ιστορία, για τον άλλον ακόμη μια μέρα στην δουλειά…

Ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία του. Ξέρει πως αν δεν χάσει απόψε θα πετύχει κάτι ξεχωριστό στην 93χρονη ιστορία του, το 3ο του πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη δίνει ένα ακόμη ματς…

Ένα ματς που μπορεί κάλλιστα να θυμούνται για πάντα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι το ραντεβού της ομάδας τους με την ιστορία τους.

Ο ΠΑΟΚ απόψε αν δεν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό θα έχει σφραγίσει την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος στην 93χρονη ιστορία του. Επίτευγμα μοναδικό όπως αναδεικνύουν οι αριθμοί.

Ο εκκεντρικός Λουτσέσκου θα μείνει στην ιστορία. Ο Ιβάν θα είναι πλέον «Θεός» για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα για τον Ολυμπιακό το αποψινό ματς είναι μια ακόμη μέρα στην δουλειά. Ένα ακόμη από τα εκατοντάδες σημαντικά ματς που έχει κληθεί να δώσει ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός των 44 πρωταθλημάτων, των 19 στα τελευταία 22 χρόνια, των δεκάδων συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ, των ατελείωτων «τελικών» όπως είναι το αποψινό ματς στην Τούμπα.

Η σύγκριση ζαλίζει. Απόψε λοιπόν μπορεί να έχουμε νέο «βασιλιά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί όμως να γίνει αυτό που πολλοί δεν πίστευαν όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα στο όποιο παραδόξως μια ομάδα με δύο τίτλους στην ιστορία της παρουσιαζόταν από παντού (και τους μπουκ) ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Γιατί; Όλοι ξέρουμε γιατί, αλλά σήμερα ας αφήσουμε στην άκρη τις άλλες επιτυχίες του Ιβάν…

Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας θα επιδιώξει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο στην χώρα μας. Να επικρατεί. Ο Ολυμπιακός που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα είναι έτοιμος για να υποτάξει και τον ΠΑΟΚ στο διάβα του. Όσοι νομίζουν ότι η όποια καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα παίξει ρόλο είναι γελασμένοι. Ποτέ δεν έπαιξε.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα μπει για να κάνει το παιχνίδι του στην… διχτυωμένη Τούμπα απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που λογικά θα πάει σε στυλ Λουτσέσκου για να παίξει «κλεφτοπόλεμο». Το Χ άλλωστε τον βολεύει άρα δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει. Τι θα συμβεί βεβαίως στο χορτάρι θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

Κατ εμέ δύο ποδοσφαιριστές θα κρίνουν πολλά. Ο Πασχαλάκης για τον ΠΑΟΚ και ο Φορτούνης για τον Ολυμπιακό.

Τα υπόλοιπα προσεχώς… Με την ελπίδα πως δεν θα βρεθεί ξανά οπαδός του ΠΑΟΚ στα επίσημα που δεν θα μας επιτρέψει να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ