Το express του ΠΑΟΚ δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο

Το express του ΠΑΟΚ δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο

Ο Δικέφαλος κέρδισε πανάξια με 3-1 τον Ολυμπιακό και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ απάντησε μέσα στο γήπεδο σε όσους αμφισβητούσαν τον τελευταίο καιρό τα πρωτεία του. Και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο, με την επιβλητική νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με φουλ επιθετικό σχήμα, πήγαν να πιέσουν ψηλά τον Δικέφαλο και το πλήρωσαν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς έχοντας και την ορμή του κόσμου, έκαναν το 2-0 έως το 19’ με τα γκολ του Βιεϊρίνια και του Μπίσεσβαρ και εκεί φάνηκε ότι το ματς δεν είχε γυρισμό παρότι ήταν πολύ νωρίς ακόμη.

Η νίκη με 3-1 ήταν πανάξια και πλέον όλη η Ελλάδα αναγνωρίζει ξεκάθαρα ποια είναι η καλύτερη ομάδα και φέτος. Ο ΠΑΟΚ έκανε άλλο ένα βήμα (το πιο αποφασιστικό) πιο κοντά στον τίτλο και πλέον 10 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στο +9 από τον Ολυμπιακό απέναντι στον οποίο έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αλλά για ποια ισοβαθμία να μιλήσουμε μετά και αυτήν την σπουδαία νίκη του Δικέφαλου; Όσο προσγειωμένος και αν θέλω να είμαι, ο φετινός ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν πρόκειται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Έχει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 20 αγωνιστικές και συνεχίζει ασταμάτητος την κούρσα για τον τίτλο, αποφασισμένος όσο ποτέ άλλωστε να φέρει την κούπα στην Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια.

Προφανώς και χρειάζεται σοβαρότητα και η δέουσα προσοχή στις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Αλλά το express του ΠΑΟΚ δείχνει ότι άξια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +9 από τον Ολυμπιακό (παρότι ξεκίνησε με -2 βαθμούς τη χρονιά) και δύσκολα θα μπορέσει κάποια ομάδα να τον βγάλει από τον δρόμο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ