«Γυρίζει διακόπτη» και κοιτάζει την ευρωπαϊκή πρόκληση

«Γυρίζει διακόπτη» και κοιτάζει την ευρωπαϊκή πρόκληση

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να χειριστούν με ψυχραιμία την ήττα στην Τούμπα και πρέπει να «γυρίσουν τον διακόπτη» στο ματς με τη Ντινάμο. Ο μεγάλος στόχος της ευρωπαϊκής διάκρισης είναι μπροστά για τον Ολυμπιακό και οι πειραιώτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι για την μάχη της Πέμπτης.

Το παιχνίδι στην Τούμπα δεν του «πήγε» με τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έκανε μεγάλα λάθη και τα πλήρωσε.

Ασφαλώς όλοι στην ομάδα του Πειραιά θα ήθελαν μια καλύτερη εμφάνιση στην έδρα του αντιπάλου τους αλλά πλέον η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο δικέφαλος του Βορρά έκανε το άλμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Κι όταν λέμε μπροστά, εννοούμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση καθώς οι πειραιώτες θα δώσουν την Πέμπτη ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα πρέπει να δουν με προσοχή αυτά που δεν έκαναν σωστά στην Τούμπα.

Σίγουρα θα πρέπει να συζητήσουν για τα λάθη που έγιναν για να μην επαναληφθούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Ολυμπιακός πρέπει να «γυρίσει τον διακόπτη» και να στρέψει το ενδιαφέρον του στον πολύ μεγάλο αγώνα της Πέμπτης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους έναν πολύ μεγάλο στόχο, την διάκριση στην Ευρώπη κι εκεί πρέπει να δώσουν πολύ μεγάλο βάρος. Το ίδιο θα λέγαμε ακόμα και αν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μαρτίνς και παίκτες της ομάδας του Πειραιά πρέπει να δώσουν το 100% απέναντι στη Ντινάμο κι αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αυτό δεν αλλάζει από μια ήττα ή από μια κακή εμφάνιση.

Κι αυτό ακριβώς πρέπει να δείξουν οι πειραιώτες το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στους Ουκρανούς. Ότι είναι μια καλή ομάδα με δυνατότητες και μπορεί να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Προσοχή, το παιχνίδι με τους Ουκρανούς δεν θα είναι εύκολο καθώς η Ντινάμο είναι δυνατή ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως οι πειραιώτες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και σίγουρα δεν πρέπει να επηρεαστούν από την ήττα στο ντέρμπι της Τούμπας. Άλλο παιχνίδι το ματς με τον ΠΑΟΚ κι άλλο αυτό απέναντι στη Ντινάμο.

Γι’ αυτό και λέμε πως είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να «γυρίσει τον διακόπτη». Να βρει τα ψυχικά αποθέματα που έχει για να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από μια νίκη με «καθαρό» σκορ.

Το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στους Ουκρανούς είναι πολύ μεγάλο, ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για τους ερυθρόλευκους. Και είναι δεδομένο πως η ομάδα που απέκλεισε την Μίλαν στο Καραϊσκάκη πρέπει να δείξει πάλι τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Είναι αποκλειστικά στο χέρι του Μαρτίνς και των παικτών να τα καταφέρουν.

Μπορούν και θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο της ομάδας για να τους στηρίξει. Και το βράδυ της Πέμπτης και την Κυριακή σ’ ένα ακόμα σημαντικό ματς πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Αυτή την στιγμή πάντως όλα περιστρέφονται γύρω από το παιχνίδι με τη Ντινάμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ