Κάθε ματς και ευκαιρία…

Κάθε ματς και ευκαιρία…

Ο Ολυμπιακός έγραψε… λάθος στην Τούμπα, όμως τώρα έχει μπροστά του το πρώτο ραντεβού με την Ντιναμό Κιέβου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα της Τούμπας του το έδειξε το «λάθος» η μπάλα του Ολυμπιακού. Από το σουτ του Βιεϊρίνια βρήκε στο πόδι του Νάτχο και πήρε τέτοια πορεία που δεν επέτρεψε στον Σα να έχει σωστή αντίδραση…

Ρίσκαρε και έχασε ο Μαρτίνς με τη συμμετοχή του Ισραηλινού στον άξονα αντί του Καμαρά. Με αυτό το σχήμα και άφησε πολλούς χώρους στον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα η οποία ξέρει να τους εκμεταλλεύεται, αλλά και δεν προέκυψε κάτι σημαντικό για τους ερυθρόλευκους στον τομέα της δημιουργίας.

Γενικώς ο Ολυμπιακός πήγε «αδιάβαστος» στην Τούμπα και από αγωνιστικής πλευράς, αλλά και σε ότι αφορά την ψυχολογία των παικτών του. Φάνηκε αυτό στις προσωπικές μονομαχίες όπου το βελάκι έδειχνε συνέχεια τους γηπεδούχους. Οι μεν είχαν το πάθος, οι δε ήταν… λάθος και ας έφτασαν οι ερυθρόλευκοι σε δύο παραπάνω τελικές (10-8).

Η τετράδα της άμυνας θύμισε αυτήν της… Λαμίας με το ίδιο παθητικό στα γκολ, μόνον που το ματς κυπέλλου έγινε σε λίμνη και δεν είχε την ίδια βαρύτητα με την αναμέτρηση της Τούμπας, όπου οι κόκκινοι θα έριχναν την τελευταία τους ζαριά. Το πήγε το παιχνίδι στη ρουλέτα ο Μαρτίνς, όμως η μπίλια έκατσε στο μαύρο. Για αυτό θα έπρεπε να προτιμήσει το σκάκι που σου δίνει την ευχέρεια για περισσότερη σκέψη στις κινήσεις σου.

Κι αυτό δεν μας προκύπτει εκ του αποτελέσματος, αλλά βγαίνει από την εικόνα της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ ήταν μαζεμένος στο δικό του μισό γήπεδο, αφού έτσι κι αλλιώς τον εξυπηρετούσε και η ισοπαλία (πόσο μάλλον όταν μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ), ενώ ο Ολυμπιακός και δεν έβρισκε διαδρόμους για να μπορέσει να απειλήσει επί της ουσίας την εστία του Πασχαλάκη, ενώ όταν έχανε την μπάλα δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την κόντρα του αντιπάλου του.

Προφανώς και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, καθώς τώρα τους περιμένει η πρόκληση στο Γιουρόπα Λιγκ, από τη στιγμή που την Πέμπτη θα υποδεχθούν την Ντιναμό Κιέβου και την Κυριακή υπάρχει ο αγώνας με την ΑΕΚ, με την οποία θα παίξουν πλέον τη δεύτερη θέση και για να αποκτήσουν πλεονέκτημα θα πρέπει να επικρατήσουν για πρώτη φορά σε ντέρμπι.

Ο Μαρτίνς έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του για να βγάλει το πρόγραμμα και ακόμη και το λάθος παίξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα, έστω κι αν αποδεικνύεται οδυνηρό όταν προκύπτει στο λάθος παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όμως ο επόμενος αγώνας αποτελεί και τη νέα ευκαιρία ακριβώς επειδή δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ