Όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού

Οι πειραιώτες πρέπει να δώσουν το 100% στο ματς της Πέμπτης για μια νίκη με «καθαρό σκορ» απέναντι στη Ντινάμο. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και ο κόσμος στην ομάδα.

Όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού | to10.gr

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά. Είναι υποχρεωμένος ν’ ασχοληθεί με τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν αρχής γενομένης με τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ειπώθηκαν πολλά για την εικόνα των ερυθρόλευκων στην Τούμπα, έγιναν αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά τώρα ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει σε ευρωπαϊκό δρόμο και είναι στο χέρι του να πετύχει τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στην φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Προσοχή βέβαια, δεν θα είναι εύκολο και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η Ντινάμο είναι καλή ομάδα. Ωστόσο όλα είναι στο χέρι των ερυθρόλευκων κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουν υπόψιν τους οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού, αφήνοντας πίσω τους το ματς στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει το 100% απέναντι στη Ντινάμο και για να το πετύχει θα πρέπει οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο παιχνίδι της Πέμπτης και η ψυχολογική προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα κρίνει πολλά.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και αυτό ακριβώς θέλει να ξαναδείξει στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Ντινάμο. Δεν γίνεται να «ακυρωθεί» μια μεγάλη προσπάθεια επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά σ’ ένα παιχνίδι.

Κι αυτό που πρέπει εδώ να σημειωθεί κι αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο είναι η εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες. Μια εμπιστοσύνη που δεν κλονίζεται από μια κακή εμφάνιση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να αισθάνονται οι παίκτες ότι έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους αλλά και την εμπιστοσύνη και την στήριξη του κόσμου.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στηρίζουν απόλυτα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι και το γεμάτο Καραϊσκάκη στα παιχνίδια με Ντινάμο και  ΑΕΚ θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των παικτών της ομάδας του Πειραιά στα δύο μεγάλα παιχνίδια που προαναφέραμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι να ξεχάσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο ματς με τους Ουκρανούς για να πετύχουν τον στόχο τους.

Επαναλαμβάνουμε όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αρκεί οι ερυθρόλευκοι να ασχοληθούν μόνο με το ματς της Πέμπτης. Πρέπει να έχουν «καθαρό» μυαλό και συγκέντρωση στο 100% για να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο