Προσγείωση και σοβαρότητα στην τελική ευθεία

Προσγείωση και σοβαρότητα στην τελική ευθεία

Στον ΠΑΟΚ μένουν φέτος 10 τελικοί στο πρωτάθλημα και άλλοι 4 στο Κύπελλο.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ έκανε σωστά τη δουλειά του, πήρε μια δίκαιη και καθαρή νίκη αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Δεν πρέπει να μείνει κανείς άλλο εκεί. Οι πανηγυρισμοί πρέπει να μείνουν προσωρινά και πάλι στην άκρη και να συγκεντρωθούν όλοι ξανά στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Δικέφαλος έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα +9 βαθμών από τον Ολυμπιακό, έχει επιπλέον και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει τον πλήρη έλεγχο στα χέρια του και χρειάζεται να δείξει την ίδια σοβαρότητα που είχε έως τώρα στο τελικό σπριντ για να φτάσει στον τίτλο.

Ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού πανηγύριστηκε έντονα από όλους, αλλά χρειάζεται άμεση προσγείωση για τη συνέχεια.

Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει στους τελευταίους μήνες της σεζόν έχοντας την καλύτερη φόρμα του έως τώρα φέτος. Επιπλέον με τις προσθήκες του Ιανουάριο αύξησε τις ποιοτικές λύσεις του ρόστερ και ο Λουτσέκου έχει περισσότερες επιλογές για τα σχήματά του.

Η μεγαλύτερη μαγκιά ήταν ότι ο Δικέφαλος φαίνεται ότι ξεπέρασε άμεσα την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς (των 55 γκολ σε δύο χρόνια) και μάλιστα με την προσαρμογή του Άκπομ στο βασικό σχήμα αποδίδει ακόμη καλύτερος ποδόσφαιρο.

Ο Άγγλος αύξησε την ταχύτητα της ομάδας και την πίεση που ασκεί ψηλά και έδεσε άμεσα με τους υπόλοιπους κάνοντας τον ΠΑΟΚ να δείχνει έως τώρα ακόμη καλύτερο από ότι ήταν έως τώρα.

Στον Δικέφαλο μένουν φέτος 10 τελικοί στο πρωτάθλημα και άλλοι 4 στο Κύπελλο. Υπάρχουν λοιπόν άλλα 14 παιχνίδια φέτος για να γράψει ιστορία η ομάδα του Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο νταμπλ στην ιστορία του. Ή το 2ο αν θέλετε, διότι και πέρυσι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ο Δικέφαλος ήταν αυτός που πήρε και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, αλλά το τελευταίο του το έκλεψαν στα δικαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ