#MexriTelous

#MexriTelous

Να μην σταματήσει πουθενά ο Ολυμπιακός, ειδικά τώρα που ο τρόμος τους μεγαλώνει και δείχνουν ότι ξεμένουν από άλλα κόλπα.

Κανένα στοπ. Πουθενά και απέναντι σε καμία απειλή και οργανισμό που προσπαθεί έντεχνα (όπως κάνει τόσα χρόνια εξάλλου με την προπαγάνδα του) να διαλύσει αυτήν την προσπάθεια. Όχι  δεν είναι ηρωική έξοδος. Είναι ηρωική επάνοδος στην κανονικότητα και στον καθωσπρεπισμό. Στην αξιοπρέπεια και την ομαλότητα.

Λέξεις άγνωστες σε όποιους λοιδορούν την προσπάθεια των προέδρων του Ολυμπιακού για να σπάσει επιτέλους αυτό το απόστημα που κατακρεουργεί δίχως τέλος το ελληνικό μπάσκετ.

Κάνει κακό σε όλους. Δεν το καταλαβαίνετε πια; Που να το καταλάβετε όμως. Όποιοι συμμετέχουν σε αυτήν την καλοστημένη φαρσοκωμωδία σιγά σιγά μπολιάζονται από τον ωχαδερφισμό και συναινούν στο τέλος στο «θέατρο σκιών».

Καλώς έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και είπαν στους παίκτες τους να φύγουν από το ΟΑΚΑ την 13η του Φλεβάρη. Αυτό το μπάσκετ θέλουν; Ας παίζουν μόνοι τους, ας σφυρίζουν σε άδεια γήπεδα οι… απεσταλμένοι της ΚΕΔ και ο περίγυρος που θέλουν να εξουσιάζουν από την πρώτη στιγμή όπως αποκάλυψε ο πατρινός  πρώην διαιτητής, Σωτήρης Λαϊνιώτης.

Σε έναν σικέ αγώνα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συμμετέχεις. Το έγραψα από την πρώτη στιγμή, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Οσο για την επόμενη μέρα; Μην φοβάστε…

Έχουν γνώση οι… φύλακες. Το μόνο που έχουν καταφέρει πια είναι να κάνουν μία γροθιά τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός.

Φαίνεται στα  social media, στο «Καραϊσκάκης» ο κόσμος συνομιλούσε και ασχολήθηκε πριν το παιχνίδι περισσότερο για το μπάσκετ παρά το μεγάλο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το -6 δεν ενοχλεί πουθενά τον Ολυμπιακό. Ας γίνει και -15… Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι η κοροϊδία και το γεγονός ότι ως επίδειξη δύναμης, η ΕΟΚ τον δικάζει μέσω του ΕΣΑΚΕ που σημαίνουν δύο ακριβώς πράγματα. Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη το γεγονός ότι καταστρατηγεί τον κανονισμό της ΕΟΚ όπως και θα έπρεπε να κινηθεί βάσει καταστατικού.

Ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή είναι υπόλογος στον ΕΣΑΚΕ για την αποχώρησή του από την αναμέτρηση στο παιχνίδι με τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ. Εκεί υπάγεται η… παρασπονδία του να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Εάν λοιπόν στο επόμενο παιχνίδι ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ τότε μηδενίζεται και πέφτει στην Α2.

Πάμε στα νέα φρούτα τώρα. Υπάρχουν δύο παιχνίδια στην Α1 πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εάν λοιπόν στο πρώτο με τον Άρη οι Ερυθρόλευκοι δουν κάποιον εκ των Αναστόπουλο, Μάνο ή Παναγιώτου και δεν παραστούν στην αναμέτρηση επιλέγοντας να μη κατέβουν καν, τότε μηδενίζονται, καταλογίζεται ως 20-0 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και περιμένουν την επόμενη κίνηση της ΕΟΚ. Στο επόμενο ματς που δεν παραστεί πριν την έναρξή του, ο Ολυμπιακός πέφτει κατηγορία.

Τώρα με το Λαύριο εκτός έδρας, εάν θέλει τώρα η ΚΕΔ μπορεί απευθείας να τον… ρίξει κατηγορία βάζοντας έναν εκ των… ανεπιθύμητων. Μπορεί; Εχει την όρεξη να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό και να δείξει έτσι την «οργή» της για τις κινήσεις των Ερυθρόλευκων; Εδώ είμαστε….

Τι γίνεται παρακάτω. Ο Ολυμπιακός εάν κάνει κάποια έφεση προς την απόφαση του  Αθλητικό Δικαστή, θα πρέπει να την κάνει για την απαράδεκτη κίνηση να τιμωρηθεί βάσει του δικαίου του ΕΣΑΚΕ! Για να μην τους κάνει το χατίρι να τον κοροϊδεύουν και να χασκογελούν αριστερά δεξιά κάποιοι με την έκτη θέση (σικ). Για κανέναν άλλο λόγο. Να κινηθεί νομικά ώστε να τιμωρηθεί βάσει της διοργάνωσης που αγωνίστηκε και έφυγε από το γήπεδο στο ημίχρονο. Δηλαδή αν ήταν πιο βαριά η τιμωρία της ΕΟΚ, τότε περίμενε κανείς ότι οι Ερυθρόλευκοι θα δικάζονταν με αυτό το δίκαιο; Η αν ήταν οι ίδιες κυρώσεις; Να είμαστε ειλικρινείς…

Αυτήν την στιγμή η προπαγάνδα έχει στηθεί ΤΕΛΕΙΑ. Ο μηχανισμός μίλησε: Έκτος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα… Σιγά μην φοβηθεί όμως. Υπάρχει κάποιος ενδοιασμός ότι αν παιχτεί στα… ίσα η συνέχεια της Basket League δεν θα βλέπαμε στα πλέι οφ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στους τελικούς;

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να κάνουν βήμα πίσω. Ολοι είναι μαζί τους και είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι οι… καρεκλοκένταυροι πλέον ζούνε με τον φόβο τους. Για αυτό και αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις. Για αυτό τα μισόλογα και τα non paper.

ΥΓ. Μήπως απλά η ΚΕΔ δεν θέλει να φτάσουμε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ τελικά για να μην βιώσει άλλη μία μελανή στιγμή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ από τα χεράκια της;

ΥΓ2 Γιατί δεν μιλάει κανείς από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας; Γιατί τέτοια μούγκα; Τα είπε μια χαρούλα ο παλιός διαιτητής από την Πάτρα και κανείς δεν λέει κουβέντα. Τόσο βαριές οι κατηγορίες. Ούτε κουβέντα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ