Ολυμπιακός : Το πιο δύσκολο ματς από όσα απομένουν…

Ολυμπιακός : Το πιο δύσκολο ματς από όσα απομένουν…

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά την κάκιστη προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ. Την Δευτέρα το απόγευμα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΟΦΗ ο ταλαιπωρημένος Ολυμπιακός οφείλει να προσέξει πολύ.

Ήταν το ματς του πρώτου γύρου όπου ο Μαρτίνς «βάρεσε κόκκινο» και γύρισε το χαρτί στην συνέχεια. Ήταν η πιο κακή παρουσία του νέου Ολυμπιακού. Είχε έρθει και είχε «δέσει» μετά την απίστευτη ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με τον γνωστό τρόπο με τον οποίο είχε έρθει.

Είχε ουσιαστικά αφήσει τον Ολυμπιακό από νωρίς με λίγες ελπίδες για τον τίτλο. Η ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη είχε έρθει απολύτως φυσιολογικά καθώς ο Ολυμπιακός πήγε απροετοίμαστος για ένα δύσκολο ματς που όφειλε να νικήσει.

Από τότε άλλαξαν πολλά. Κυρίως θετικά για τον Ολυμπιακό με μοναδική (ηχηρή σίγουρα) παρένθεση την εικόνα της ομάδας στην Τούμπα.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και πάλι τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη. Έχοντας περάσει το «καυτό» 12ημερο με τα τέσσερα ματς-φωτιά σε Ελλάδα και Γιουρόπα. Ματς που δεν απέφεραν την «σούμα» που ήθελαν στο μεγάλο λιμάνι. Τον έκαναν απλά απόλυτο αφεντικό για την 2η θέση του πρωταθλήματος. Την οποία οφείλει να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται επικρατώντας στα ματς που απομένουν.

Με αρχή τον ΟΦΗ, ματς που αποτελεί το πιο δύσκολο από όσα απομένουν για την ομάδα του Μαρτίνς. Όχι δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα ο ΟΦΗ, όμως το διάστημα που έρχεται αυτό το ματς και η αναγκαιότητα του ΟΦΗ να παλέψει για την σωτηρία καθώς είναι σε τραγική βαθμολογική θέση ανεβάζει κατακόρυφα την επικινδυνότητα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είναι σκασμένος από τα τέσσερα συνεχόμενα ματς. Έχει απουσίες, τραυματισμούς, παίκτες χωρίς ρυθμό.

Και μπαίνει κόντρα στον ΟΦΗ που είναι προτελευταίος σε μια σειρά αγώνων που οφείλει να επικρατήσει. Προφανώς και ο Μαρτίνς θα επιδιώξει να φρεσκάρει την ομάδα. Δεν γίνεται να παίζουν σερί ματς ασταμάτητα οι Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Τοροσίδης και όχι μόνο.

Ο Μαρτίνς που δεν ξεχνά τι έπαθε στην Κρήτη και ξέρει πως πρέπει να επενδύσει πάνω στην απόλυτη στήριξη που υπάρχει στο πρόσωπο του. Σε μια απολύτως ασυνήθιστη κατάσταση για προπονητή του Ολυμπιακού που δεν παίρνει το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ