Το μέλλον είναι εδώ και είναι στα χέρια του Μαρτίνς

Το μέλλον είναι εδώ και είναι στα χέρια του Μαρτίνς

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου φανερώνουν πως ο σχεδιασμός προχωρά με βάση το πλάνο. Ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει πάνω στις αρχές του και σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς έχει στα χέρια του το μέλλον και προχωρά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε να πει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην χθεσινή του συνέντευξη και αξίζει να σταθεί σε ορισμένες τοποθετήσεις του Πορτογάλου τεχνικού. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως τα όσα υποστήριξε ο 48χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων, φανερώνουν και τον τρόπο σκέψης του προπονητή του Ολυμπιακού.

Είναι προφανές πως η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι περνά σιγά σιγά στην δεύτερη φάση της, εκεί που στόχος βέβαια θα είναι η ολοκλήρωση του «οικοδομήματος». Το μέλλον ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, το μέλλον είναι εδώ και είναι στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού δείχνει πως θέλει να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του μέχρι το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ζήτησε μόνο νίκες μέχρι το φινάλε.

Είναι επίσης σημαντικό να σταθεί κάποιος στην αναφορά που έκανε ο Πορτογάλος για την εντυπωσιακή βελτίωση πολλών ποδοσφαιριστών της ομάδας του, μέσα από την δουλειά που έχει γίνει στο Ρέντη. Κάτι το οποίο επισημάναμε στο «10» τις τελευταίες μέρες. Για τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο έχει βοηθήσει ο Μαρτίνς τους παίκτες του.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει κάνει καλή δουλειά στην ομάδα του λιμανιού. Ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή ο 48χρονος προπονητής το περασμένο καλοκαίρι.

Να δουλέψει με πολλά νέα πρόσωπα για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα και κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Μαρτίνς δεν έκανε δουλειά. Το αντίθετο μάλιστα, έκανε πράγματα που ελάχιστοι πίστευαν ότι θα δουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει πάνω στο πλάνο που χάραξε το περασμένο καλοκαίρι και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Πορτογάλος τεχνικός.

Με γνώμονα την βελτίωση της ομάδας, την βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο έμπειρος προπονητής του Ολυμπιακού είναι εδώ για να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις και για να δουλέψει ακόμα περισσότερο.

Γιατί αυτό είναι το στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Η καθημερινή δουλειά με την ομάδα του. Και πάνω σ’ αυτή την δουλειά έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός στηρίζοντας τον προπονητή του και το πλάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ