Ο Ντίνος δε μασάει…

Ο Ντίνος δε μασάει…

Ο Μήτογλου συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση να εξελίσσεται προσφέροντας λύσεις στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Κολοσσό στη Ρόδο σε ένα… στοιχειωμένο παιχνίδι, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω προβλημάτων υγείας κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού.

Μόνο που και πάλι οι πράσινοι είχαν αρκετά προβλήματα, αφού παρατάχθηκαν χωρίς πέντε παίκτες τους Καλάθη, Λοτζέσκι, Παππά, Παπαπέτρου, Τόμας.

Με δεδομένες τις απουσίες αυτές ο Πιτίνο είχε ουσιαστικά ένα καθαρό τεσσάρι στη διάθεσή του τον Ντίνο Μήτογλου. Κι όμως ο νεαρός φόργουορντ ήταν εκεί, έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να δείξει στον προπονητή του πως αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο.

Ο Μήτογλου έπαιξε 39.30’ και είχε 16 πόντους με 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ αποτελώντας τον παίκτη-κλειδί για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού, αλλά και τις απουσίες.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχε… ταβανιάσει. Ηταν εκτός φόρμας, δεν είχε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Όμως ποτέ, μα ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει και να προσπαθεί να γίνει καλύτερος, ώστε να αρπάξει ξανά την ευκαιρία.

Ο Πιτίνο δεν είχε τον Καλάθη στη διάθεσή του και επέλεξε να χρίσει τους ψηλούς του δημιουργούς φτιάχνοντας πολλές καταστάσεις ειδικά μετά από άμυνα ζώνης του Κολοσσού, στις οποίες οι ψηλοί του συνεργάζονταν.

Την ίδια στιγμή όμως δεν πήρε και πάλι τίποτε από τον Αντριαν Πέιν. Ο Αμερικανός αυτή τη φορά είχε περις΄σοτερο χρόνο μεν, αλλά και πάλι ήταν εκτός κλίματος. Και να σκεφτεί κανείς ότι αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Λάσμε.

Μόνο που μέχρι τώρα ο Γκαμπονέζος ήταν σαφώς καλύτερος… Θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα με τον παίκτη για να διαπιστωθεί τι είναι αυτό που μετά από ενάμιση μήνα παρουσίας, δεν μπορεί καν να προσαρμοστεί στα δεδομένα και να βοηθήσει.

Θα πρέπει κι ο Πιτίνο να επιμείνει στον παίκτη και να μην τον βγάζει με το δεύτερο λάθος, διότι με αυτή την διαχείριση ουσιαστικά παραδέχεται πως έκανε λάθος επιλογή.

Το παιχνίδι στη Ρόδο δεν έδειξε περισσότερα πράγματα και πλέον οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούν στην κρισιμότατη αναμέτρηση με τη Γκραν Κανάρια.

ΥΓ Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι ένα τεράστιο ταλέντο με πολλές δυνατότητες και μέλλον. Θα πρέπει να καταλάβει πως έχει στα χέρια του τεράστια ευκαιρία αποτελώντας τον τρίτο πλέι μέικερ σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Οι ευκαιρίες όμως που παίρνει χάνονται εξαιτίας της νοοτροπίας που έχει. Δεν είναι δυνατόν επειδή του δίνει η άμυνα το σουτ, αυτός να σουτάρει αφειδώς με το ματς στο καλάθι. Αν νομίζει ότι θα το βάλει, να το βάλει, διαφορετικά να λιώσει στην προπόνηση μέχρι να είναι 300% σίγουρος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ