Το κέρδισε με το «σπαθί» του

Το κέρδισε με το «σπαθί» του

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ζιλ Ντίας αλλά μπορεί να ποντάρει στον Μασούρα. Ο νεαρός εξτρέμ είναι πανέτοιμος για να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις. Το έδειξε όποτε τον χρησιμοποίησε ο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα από τον 25χρονο εξτρέμ.

Τα νέα για τον τραυματισμό του Ζιλ Ντίας είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στερείται μιας λύσης για τα άκρα της επίθεσης στα παιχνίδια που ακολουθούν καθώς ο νεαρός ακραίος επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο εβδομάδες.

Ο Μαρτίνς είναι όμως σε θέση να ποντάρει πολλά σε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για τον 48χρονο κόουτς της ομάδας του λιμανιού.

Ο Μαρτίνς λοιπόν είναι σίγουρο πως έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Μασούρα και ο νεαρός εξτρέμ δείχνει με τις εμφανίσεις του πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Όχι για να παίζει αλλαγή για μισή ώρα ή για ένα ημίχρονο. Είναι πανέτοιμος για να είναι στην βασική εντεκάδα των πειραιωτών και το αποδεικνύει στον Μαρτίνς.

Το δείχνει όχι μόνο στα παιχνίδια που τον έχει χρησιμοποιήσει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αλλά και στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων. Ο Μασούρας έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα από την μέρα που πρωτοπήγε στον Ρέντη, στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη.

Κι αυτό που είναι πολύ σημαντικό για τον νεαρό άσο είναι η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων βλέπει έναν νέο παίκτη που έχει διάθεση να δουλέψει πολύ κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον Μαρτίνς.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο Μασούρας θα είναι η πρώτη επιλογή του Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης από την στιγμή που είναι εκτός ο Λάζαρος και τώρα ο Ντίας. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός έχει κερδίσει με το «σπαθί» του την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό πως ο 25χρονος εξτρέμ κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει για να παίξει στους ερυθρόλευκους.

Ήταν σωστά προετοιμασμένος για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει ώστε να πείσει πως σωστά έπραξαν οι ερυθρόλευκοι και προχώρησαν στην απόκτηση του. Και τώρα με τις καλές του εμφανίσεις επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να «κυνηγάει» τέτοιες μεταγραφές.

Ο Μασούρας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ο Μαρτίνς τον στηρίζει απόλυτα. Είναι σίγουρος ο Πορτογάλος προπονητής πως ο νεαρός εξτρέμ θα κάνει αυτά που περιμένει αποδεικνύοντας τις ικανότητες που έχει. Κι αυτή την περίοδο ο 25χρονος επιθετικός έχει και ψυχολογία στα ύψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ