Ολυμπιακός: Και οι 12 με το μαχαίρι στα δόντια

Ολυμπιακός: Και οι 12 με το μαχαίρι στα δόντια

Αναζητά την επανεκκίνηση ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όποιος περάσει στο παρκέ θα πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο.

Ο Ολυμπιακός ακόμα ορίζει την τύχη του. Είναι βέβαια με τεράστια πίεση στην πλάτη του, όμως η υπόθεση πλέι οφ είναι στο δικό του χέρι και παράλληλα έχει το περιθώριο να ψάξει και το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Αυτά ακόμα είναι στα λόγια, αφού πρέπει τα πάντα να τα δούμε στην πράξη. Μετά από καιρό πρέπει ο Ολυμπιακός να δείξει το μέταλλο του. Αναζητάτε η βραδιά που θα πατήσουν οι Ερυθρόλευκοι… μουτζαχεντίν στο Φάληρο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία ομάδα που έχει ένα τεράστιο ρόστερ και μόνο αν χτυπήσεις στο… ψαχνό έχεις ελπίδες. Το έκανε απέναντί της ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, οφείλει να το κάνει και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Να περάσει χειροπέδες στα ατού των Μοσχοβιτών, να έχει ένα ΣΕΦ καμίνι και 12 παίκτες με το μαχαίρι στα δόντια.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ

Από την εμπειρία μου οι άνθρωποι αυτών των χωρών έχουν λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο το εθνικό φρόνημα. Το τι συνέβη και το πώς το χειρίστηκε το πρόβλημά του ο Λετονός γκαρντ είναι κάτι που θα κληθεί ο ίδιος ο Ολυμπιακός να το δει. Το λάθος για μένα είναι ότι πήγε να παίξει και αυτός και ο Μιλουτίνοφ. Τι θα λέγαμε τώρα εάν ο Σέρβος ας πούμε επέστρεφε με πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω τι άλλαξε από την περσινή απόφαση των παικτών του Ολυμπιακού, να μην μπουν στο… παιχνιδάκι της FIBA και να θέσουν τον εαυτό τους όλοι εκτός «παραθύρων». Αντί να βρουν την ευκαιρία να δουλέψουν όλοι μαζί (έπειτα από το κακό ματς στην Τουρκία), κλήθηκαν να δώσουν τελικούς με τις εθνικές τους ομάδες με όλα τα επακόλουθα.

Ο Στρέλνιεκς θα λείψει στην περίοδο που τον έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, με το πρωτάθλημα να είναι στον αέρα (ανάλογα τις διαθέσεις της ΚΕΔ) και τους Ερυθρόλευκους να παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά στην Ευρωλίγκα.

ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου μιλώντας στον Γιώργο Χελάκη και το Proto Thema 104,6 FM και έχουν πονέσει τα χέρια μου από το πληκτρολόγιο όποτε γράφω εδώ μέσα τα ίδια πράγματα. Καμία πρόκριση δεν είναι σίγουρη αφού το πρόγραμμα δεν βοηθούσε εξ αρχής τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο πλέον είναι όμως ένα. Πόσοι παίκτες είναι στο ρόστερ; ΟΛΟΙ είναι απαραίτητοι για τον Μπλατ. Θα είναι αδιανόητο απόψε στο ΣΕΦ να παίξει με τρία μόνο γκαρντ. Είναι αδιανόητο να μην έχεις 12 γκαζωμένους αθλητές. Όλοι πρέπει να ενσωματωθούν στο ροτέισον. Δεν γίνεται τώρα να βλέπεις DNP, όταν διαθέτεις μάλιστα στον πάγκο σου έτοιμους παίκτες.

Μακριά από τις εμμονές, ενωμένοι και μία γροθιά για μία νίκη που είναι ικανή να γυρίσει πραγματικά το τσιπάκι. Οι παλιοσειρές οφείλουν να βγουν μπροστά και να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη την ψυχολογική αναπτέρωση του Πρίντεζη, το δείπνο την Πέμπτη ήταν ότι πρέπει για να έρθουν ακόμα πιο κοντά όλοι τους και η επιστροφή του Σπανούλη μπορεί να προσδώσει σίγουρα πράγματα στην ομάδα ούσα αγωνιστική και πνευματική τόνωση.

Η ώρα είναι τώρα. Νίκη σημαίνει νέα αρχή.. Μπορείς; Κάντο…

ΥΓ1 Θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ στο σημερινό παιχνίδι ο Αγραβάνης. Η σκληράδα του είναι αναγκαία απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

ΥΓ2 Θα ήθελα ένα γεμάτο ΣΕΦ που θα κοχλάζει. Δεν θα το δω να γίνεται (ακόμα απορώ γιατί) όμως όποιος έρθει ΠΡΕΠΕΙ να μην έρθει για τουρισμό, σέλφι και τσεκ ιν. Από την εξέδρα πρέπει να ξεκινήσει η αντεπίθεση…

ΥΓ3 Κομβικός 100% ο Μπριαντέ (σ.σ. στο έψιλον ο τόνος καθ΄υπόδειξιν του Αμερικανού) Ουέμπερ σε αυτό το παιχνίδι. Και επιθετικά αλλά και αμυντικά, παίζοντας με παίκτες όπως ο Ντε Κολό και ο Σέρχιο..

ΥΓ4 Οποιος μπει λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο. Ας κάνουν όλοι μία επανεκκίνηση. ΑΠΑΝΤΕΣ…

ΥΓ5 #MexriTelous… Ούτε βήμα πίσω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ