Οι 10+1 τελικοί για τον ΠΑΟΚ

Οι 10+1 τελικοί για τον ΠΑΟΚ

Απαγορεύεται η χαλαρότητα, απαγορεύεται ο εφησυχασμός, απαγορεύεται η υπεροψία στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ορισμένα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αν δε παίξεις εσύ καλά για να τα κάνεις εύκολα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, γιατί υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες, η τύχη, οι διαιτητές και οι κακές μέρες.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 5-1 μέσα στη Ριζούπολη τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετά πήγε και δυσκόλεψε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (χάνοντας με 2-1 τελικά).

Η ΑΕΚ που δυσκολεύτηκε απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα διέλυσε με 3-0 τον Ατρόμητο στο Κύπελλο (είχε και τρία δοκάρια) κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της μέσα στο 2019.

Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 1-1 με τον Άρη στην Τούμπα (παρότι ισοφαρίστηκε με γκολ οφσάιντ και δεν του δόθηκε και πέναλτι στον Μπίσεσβαρ) επειδή δεν έπαιξε καθόλου καλά.

Μετά ο Δικέφαλος χρειάστηκε παράταση για να κερδίσει τον Πανιώνιο με 4-2 και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας αντίπαλο και τον διαιτητή Σκουλά, που δεν έδωσε τουλάχιστον δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και άλλες τρεις κόκκινες σε παίκτες του Πανιωνίου (Παπαγεργίου, Σταυρόπουλο και Καμαρά).

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Λαμία με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου σε ένα ματς που είχε 28-1 τελικές και έχασε και πέναλτι!

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα, αν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος, αν βγάλεις υπεροψία και υποτιμήσεις τον αντίπαλο, μπορεί να την πατήσεις.

Μέσα σε λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά μαθήματα. Και από τα δικά του ματς και από των άλλων.

Ο Δικέφαλος οφείλει και πρέπει να δει κάθε ματς που του μένει έως το τέλος της σεζόν ως τελικό για να πετύχει τους στόχους του. Απαγορεύεται η χαλαρότητα, απαγορεύεται ο εφησυχασμός, απαγορεύεται η υπεροψία.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 10+1 τελικούς για να κάνει το νταμπλ. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος: η κατάκτηση και του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Γιατί 10+1 τελικοί; Διότι υπάρχουν 8 αγωνιστικές στη Super League και δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου. Αν περάσει από τα ημιτελικά τότε θα παίξει και τον 11ο τελικό, τον κανονικό τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει και φέτος στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τότε υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Προέχει ο τελικός της προσεχούς Κυριακής (3/3) με τον Παναθηναϊκό, επίσης στο ΟΑΚΑ, αλλά για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο με ένα διπλό, όπως το 1985 στην κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο έως το τέλος της σεζόν είναι το εξής:

3/3 (πρωτάθλημα): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

10/3 (πρωτάθλημα): ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών

16/3 (πρωτάθλημα): Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

31/3 (πρωτάθλημα): Ξάνθη – ΠΑΟΚ

2-4/4: (Κύπελλο): Πρώτος ημιτελικός

7/4 (πρωτάθλημα): ΠΑΟΚ – Λαμία

14/4 (πρωτάθλημα): Λάρισα – ΠΑΟΚ

21/4 (πρωτάθλημα): ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

24-25/4: (Κύπελλο): Πρώτος ημιτελικός

5/5 (πρωτάθλημα): ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

18/5: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (εφόσον περάσει από τα ημιτελικά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ