Κερδίζει και αγκαλιάζει σφιχτά τον τίτλο!

Κερδίζει και αγκαλιάζει σφιχτά τον τίτλο!

Το πάθημα με τον Άρη και το μάθημα με τον Πανιώνιο, έχει ταρακουνήσει παίκτες και τον Λουτσέσκου που θέλουν την πιο κομβική νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για τελευταία φορά φέτος στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, σ’ ένα παιχνίδι που θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά μ’ αυτά του Άρη και του Πανιωνίου. Οι Πράσινοι θυμήθηκαν πως παίζουν… τελικό του πρωταθλήματος και θέλουν να δείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να «σπάσουν» το αήττητο του Δικεφάλου. Στην ομάδα του Γιώργου Δώνη επικρατεί ένα κλίμα ευφορίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είχαμε και πληρωμές τις τελευταίες ώρες προκειμένου η διοίκηση να δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

Οι Ασπρόμαυροι, από την δική τους πλευρά δεν πρέπει να εμφανιστούν νωχελικοί και υπερόπτες εξαιτίας της βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες. Να δείξουν τη δέουσα προσοχή για να έρθει άλλη μια σημαντική νίκη. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα είναι το αφεντικό σήμερα στο Ολυμπιακό στάδιο, αφού το κίνητρο δεν περισσεύει, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με το τρίποντο θα έχουν ολοκληρώσει μία σειρά δύσκολων αγώνων με επιτυχία. Ο Δικέφαλο θα παίξει σήμερα για τη νίκη και το γόητρό του που πληγώθηκε στο ματς με τον Άρη. Μόνο με νίκη θα αγκαλιάσει για τα καλά τον τίτλου του πρωταθλητή βάζοντας μια και καλή μια ταφόπλακα στα ερυθρόλευκα όνειρα.

Παράλληλα θα έχει καταφέρει μέσα σε μια ποδοσφαιρική χρονιά να μην χάσει από το πρώην ΠΟΚ. Αν φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ θα έχει να λέει πως φέτος μόνο η ΑΕΚ μπόρεσε να του κόψει δύο βαθμούς με τη βοήθεια του τραγικού διαιτητή από τη Δανία Μίκαελ Τίλγκααρντ. Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Λουτσέσκου οφείλουν αυτή τη νίκη στον κόσμο της ομάδας που δεν μπόρεσαν να τον ευχαριστήσουν στο ματς με τον Άρη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με τις απουσίες των Πέλκα και Ελ Καντουρί (επιστρέφουν σε τέσσερις εβδομάδες), όμως έχει άλλους 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα πρέπει απόψε να τρώνε σίδερα. Κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα θα γίνουν. Επιβάλλεται άλλωστε μετά το ματς με τον Πανιώνιο που κράτησε 120 λεπτά. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά είναι γλυκιά κούραση καθώς η ομάδα πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου όπου την προσεχή Παρασκευή (8/3) θα μάθει τον αντίπαλό του για τους «4» του θεσμού.

Ας φύγουμε από το αποψινό ματς και ας πάμε σε μια είδηση που έχει περάσει στα ψιλά για το κοινωνικό πρόσωπο που συνεχίζει ο Ιβάν Σαββίδης σε κάθε κάλεσμα που του γίνεται.

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αξίας 250.000 ευρώ, προμήθευσε το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο Ιβάν Ιαββίδης. Ο διευθυντής της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής, Ιωάννης Κωνσταντινίδης, είχε ζητήσει τον εξοπλισμό και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε, καλύπτοντας το κόστος. Η παράδοση ολοκληρώθηκε με το τελευταίο μικροσκόπιο, που περίμεναν στο εκλογικό τμήμα.

Σήμερα, μάλιστα, εκτός απροόπτου, θα υπάρξει και επίσημη ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΧΕΠΑ, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα βοηθήσει γενικότερα στη δεύτερη φάση ανακαίνισης  της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ