Tο μέταλλο του πρωταθλητή ΠΑΟK και το ΟΑΚΑ που γίνεται εξοχικό

Tο μέταλλο του πρωταθλητή ΠΑΟK και το ΟΑΚΑ που γίνεται εξοχικό

Ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του ΠΑΟΚ, όχι μόνο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ως συνολική εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το οποίο θα το κατακτήσει αήττητος.

Στον Παναθηναϊκό και στην κούραση που θα είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λόγω της υπερπροσπάθειας στο ματς με τον Πανιώνιο, πόνταραν κάποιοι ότι στη χθεσινή αναμέτρηση θα μπορούσε να έρθει η πρώτη ήττα. Όμως αυτή η ζαριά δεν τους βγήκε. Γιατί πίστεψαν πως αυτό το δημιούργημα του Γιάννη Αλαφούζου, θα μπορέσει να κοντράρει τον Δικέφαλο και να τον κερδίσει. Επίσης πίστεψαν πως λόγω του αγώνα για το κύπελλο με τον Πανιώνιο και τα 120 λεπτά που θα είχαν στα πόδια τους, θα άρχιζαν να μένουν από δυνάμεις. Και στις δύο προβλέψεις τους πάτωσαν.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, μπορεί να μη ανέβασε σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή της, δεν υπήρχε άλλωστε λόγος, όμως έδειξε πως διαθέτει μέταλλο και πιο συγκεκριμένα το μέταλλο του πρωταθλητή. Ο Δικέφαλος, είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Διαθέτει ποιότητα, ποδοσφαιριστές με πνευμόνια και πιο σημαντικό ψυχολογία. Αυτά τα στοιχεία του έλειπαν πέρσι, πρόπερσι και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, για να μην το ξεχνάμε ο ΠΑΟΚ έφτιαξε, όπως του έλεγαν οι «φίλοι» του από την Αθήνα σε δημόσιες ή ιδιωτικές συζητήσεις, να φτιάξεις και να κερδίζει και τους διαιτητές.

Ο Δικέφαλος, ταυτόχρονα, κατάφερε να μετατρέψει το γήπεδο εφιάλτης για πολλά χρόνια σε ένα μικρό εξοχικό τον τελευταίο χρόνο. Μετά την περσινή ήττα από την ΑΕΚ με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε για το πρωτάθλημα , δεν έχει χάσει, ενώ κατάφερε να σηκώσει και ένα τρόπο.

Το θεωρητικά πιο επικίνδυνο ματς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ το κέρδισε και αυτό. Νίκησε τον Παναθηναϊκό χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του και «ζητάει» τώρα άλλους 14 στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει μόνο με νίκες στους δικούς του αγώνες.

Ποιες από τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου από την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου μέχρι τις 5 Μαϊου που λήγει το πρωτάθλημα θα μπορέσει να σηκώσει ανάστημα και να τον κοντράρει. Ουδείς. Είναι τέτοια η επιθυμία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα που το μάτι τους όλων γυαλίζει. Δε θέλουν να αφήσουν σε καμία έδρα, ούτε μισό πονταλάκι. Κι αυτό φάνηκε και από την instagram τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Καλή δουλειά σήμερα αλλά μέχρι να ακούσω το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στα Γιάννενα και να δω τον Βιεϊρίνια κρατάει το τρόπαιο του πρωταθλήματος, δεν θα πιστέψω τίποτα. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε».

ΥΓ. Είναι κρίμα και άδικο να μην υπάρχουν φέτος αγώνες play off, να βλέπανε να «σκοτώνονται» Ολυμπιακοί, ΑΕΚτζήδες, Περιστεριώτες και Αρειανοί για μια θέση στον ευρωπαϊκό ήλιο. Και οι ΠΑΟΚτσήδες με τον φραπέ στα χέρια να σπάνε πλάκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ