Ο «μονόδρομος» του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος

Ο «μονόδρομος» του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος

Η επιστροφή στις νίκες, η ανάλογη συνέχεια και η διάθεση που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στο ματς της Ριζούπολης απέναντι στον Απόλλωνα επικρατώντας με 2-0 και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να βγάζει αντίδραση. Είδε τους παίκτες του να βγάζουν τον εγωϊσμό τους για να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν χρειάστηκε να πατήσουν… γκάζι για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Η διαφορά δυναμικότητας άλλωστε μεταξύ των δύο ομάδων είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και στο ρελαντί ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Τις φάσεις τις είχαν οι πειραιώτες. Έφτασαν άλλωστε τις 19 τελικές στην εστία του Απόλλωνα κι αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν διάθεση. Είναι και το βασικό στοιχείο της χθεσινής αναμέτρησης που κρατάει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση και αυτό ακριβώς θέλει να δει και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του «μονόδρομο» στα εφτά τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που έκανε χθες ο Ποντένσε, αυτό που έκανε ο Χασάν. Ο Πορτογάλος εξτρέμ των ερυθρόλευκων έδειξε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνεχίσουν οι ερυθρόλευκοι μέχρι το φινάλε της σεζόν. Με διάθεση, καλό ποδόσφαιρο και στόχο την επίτευξη εφτά νικών.

Αυτό είναι τούτη την ώρα το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό. Να δείξει την συγκέντρωση που χρειάζεται στα εφτά παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στην συνέχεια θα γίνει το «ταμείο».

Είναι πάντως σημαντικό πως οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού έδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα ότι δεν βλέπουν σαν «αγγαρεία» τα ματς που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Και είναι προφανές πως δεν μπορούν να κάνουν «αγγαρεία».

Είναι ξεκάθαρο πως υποχρέωση προπονητή και παικτών του Ολυμπιακού είναι να δείξουν σοβαρότητα και διάθεση σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Το έχουν συζητήσει οι παίκτες στο Ρέντη και πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ