Ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο ελκυστικός λόγω του Champions League

Ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο ελκυστικός λόγω του Champions League

Στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έλυσαν το οικονομικό τους θέμα με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ισχυρή ομάδα εντός συνόρων, πλέον γίνεται πιο ελκυστικός λόγω του Champions League.

Το καλοκαίρι του 2012, ο ΠΑΟΚτσής, όπου έβλεπε εκκλησία προσερχόταν με ευλάβεια φιλούσε όλες τις εικόνες των Αγίων και άναβε καμιά δεκαριά κεριά κάνοντας την εξής ευχή: «Θεέ μου, Χριστού μου, Παναγιά μου, βοήθησε τον ΠΑΟΚ μας να βρεθεί ένας επιχειρηματίας για να σώσει την ομάδα». Οι ευχές και τα τάματα έπιασαν τόπο.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει το Δικέφαλο τον Αύγουστο του 2012. Από τότε μέχρι τώρα ο Δικέφαλος έχει κάνει άλματα προόδου φτάνοντας στο σημείο να έχει πανηγυρίσει δύο κύπελλα και το επόμενο διάστημα το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν άλλαξε επίπεδο. Δεν είναι η ομάδα της φάπας. Τα εσωτερικά τρυπήματα σταμάτησαν, όπως και οι εξωτερικοί μάγοι που είδαμε κατά καιρούς να έρχονται εξ’ Αθηνών και το μόνο που έκαναν ήταν να τρώνε τις σάρκες της ομάδας.

Με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι αυτά κόπηκαν μαχαίρι. Οι πάντες έχουν έναν ρόλο από τους υπαλλήλους στα γραφεία της ομάδας μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όμως αυτά δεν φτάνουν για να γίνει το επόμενο βήμα που ονειρεύονται όλοι στον Δικέφαλο. Καλό είναι να έχει έναν ισχυρό επενδυτή με περιουσία στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά χρειάζεται και το κάτι παραπάνω και αυτό είναι η έξοδος και η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και εξηγώ το γιατί.

Ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος γίνεται ακόμα πιο ισχυρός. Δεκάδες εταιρίες από το εσωτερικό της χώρας, αλλά κυρίως από το εξωτερικό θα σπεύσουν να συνάψουν συνεργασίες με τον Πρωταθλητή. Το πρότζεκτ του νέου γηπέδου που θα ξεκινήσει καλός εχόντων των πραγμάτων το καλοκαίρι του 2020. Η συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση θα προσδώσουν άλλη αίγλη στην ομάδα.

Οι Ασπρόμαυροι θα γίνουν μια πιο ελκυστική ομάδα. Παίκτες από το πάνω ράφι που όταν άκουγαν ΠΑΟΚ και Ελλάδα έτρεχαν να κρυφτούν ή δε σήκωναν ποτέ τα τηλέφωνα τους πλέον θα παρακαλάνε να γίνει μέλη αυτού συλλόγου. Το δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το Champions League η Ευρώπη γενικός γιατί σ’ αυτές τις διοργανώσεις θα μπορέσουν να χτίσουν ή να συνεχίσουν το όποιο όνομα έχουν δημιουργήσει.

Όπως λένε στον ΠΑΟΚ, αυτά που θα συμβούν το επόμενο διάστημα στην ομάδα θα είναι ικανά, ακόμα και τον βαρύ Φερνάντο Βαρέλα να τον μεταπείσουν και να σταματήσει να σκέφτεται ακόμα και τώρα το εξωτερικό και να αποδεχθεί την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη.

Μιας και πιάσαμε το θέμα του 31χρονου αμυντικού ν’ αναφέρουμε πως οι Θεσσαλονικείς του έχουν καταθέσει μία δελεαστική πρόταση που περιλαμβάνει και μπόνους για την επίτευξη στόχων την επόμενη τριετία, εφόσον ο Βαρέλα αποφασίσει να την αποδεχθεί

Για την ακρίβεια, για 2+1 χρόνια, με τον τρίτο χρόνο της συμφωνίας να ενεργοποιείται από την πλευρά της ΠΑΕ. Στο οικονομικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ δίνει στον Βαρέλα κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, μαζί με τα μπόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ