Ο Μπουζούκης πρέπει να είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, όχι του ΠΑΟΚ

Ο Μπουζούκης πρέπει να είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, όχι του ΠΑΟΚ

Το ότι «γυάλισε» ο Μπουζούκης στον ΠΑΟΚ ήταν αναμενόμενο, αφού είναι παιχταράς. Αναμενόμενο πρέπει να είναι και το ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να τον πουλήσει.

Διαβάζοντας τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα, το μάτι… πέφτει σε αυτό της Live Sport. Που αναφέρεται στο ότι ο Μπουζούκης «γυάλισε» στον ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ προφανώς και είναι έγκυρο, η συγκεκριμένη εφημερίδα άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι έγκυρη στα περισσότερα από τα θέματά της. Και φυσικά το θέμα είναι και πολύ σοβαρό.

Και είναι σοβαρό γιατί κάθε είδους τέτοια σενάρια είναι λογικό να φέρνουν μια ανησυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού πως οι πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες της χώρας μπορούν να έρθουν και να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό χρήματα για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή του. Ακόμα και για τον παίκτη με τις μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξεις, όπως είναι ο Γιάννης Μπουζούκης.

Κάποτε ήταν ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση. Στη θέση του πιο ισχυρού οικονομικά, που μπορούσε να πάρει από τον ΠΑΟΚ τον Σαλπιγγίδη, τον Χριστοδουλόπουλο ή όποιον άλλον του… γυάλιζε. Αλλά αυτό μοιάζει πολύ μακρινό πια. Τα πρόσφατα είναι η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Μολέδο, που ο Παναθηναϊκός τον έδινε, αλλά ο Βραζιλιάνος είχε αρνηθεί.

Ή τον Κουρμπέλη, που επίσης ο Παναθηναϊκός θα τον είχε παραχωρήσει, αν ο ίδιος ο παίκτης δεν έλεγε όχι στην πρόταση του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριου του 2018. Είναι κάτι που… ξενίζει. Η φετινή κατάσταση, πάντως, μοιάζει και στον Παναθηναϊκό εντελώς διαφορετική με ένα χρόνο πριν. Το χρέος έχει μειωθεί σημαντικά, οι παίκτες πληρώνονται, πλήρης κανονικότητα μπορεί να μην υπάρχει, αλλά τουλάχιστον δεν είναι στη φάση που έπρεπε να ξεπουλήσει η ομάδα για να… ζήσει.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος γύρω απ’ αυτά τα παιδιά και ο Μπουζούκης είναι το πιο λαμπρό του αστέρι. Δεν είναι τυχαίο ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι μόλις το πρώτο ματς που θα χάσει τη φετινή σεζόν. Δεν είναι τυχαίο πως έχει ξεκινήσει στα 22 από τα 23 παιχνίδια. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο πως… γυάλισε στον ΠΑΟΚ, όπως θα γυαλίσει και σε άλλες ομάδες.

Αλλά τούτη την ώρα ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται τις πωλήσεις, αλλά το χτίσιμο της ομάδας του μέλλοντος μέσω της διαδικασίας των δικών του παιδιών, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για να δοθούν χρήματα για μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ