Τώρα σιωπή…

Τώρα σιωπή…

Οι «δικαστές» της… εξυγίανσης έχουν «δικάσει» και «καταδικάσει» τους εκλεκτούς τους. Γιατί απλά «πρέπει», γιατί χρειάζονται οι εντυπώσεις. Στο πραγματικό δικαστήριο δεν υπάρχουν εντυπώσεις. Υπάρχουν αποφάσεις όπως οι καταδικαστικές για την Κάρτα Υγείας. Που δυστυχώς για τους «δικαστές» των πληκτρολογίων δεν βολεύουν…

Είναι της… μόδας στα χρόνια της «εξυγίανσης» να διαβάζουμε για δικογραφίες, σκάνδαλα, «δίκες», «βόμβες» και… αποκαλύψεις.

Οι απανταχού «δικαστές» εδώ και χρόνια φροντίζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και για τους δικούς τους «ξεχωριστούς» λόγους να «δικάζουν» και πάντα να καταδικάζουν. Όποιον και όποιους βεβαίως «πρέπει». Χωρίς καν να τους ενδιαφέρει αν αυτά που λένε και γράφουν ευσταθούν, αν αυτά που προσάπτουν στους κατηγορούμενους, με ή χωρίς εισαγωγικά, έχουν βάση.

Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και ότι και να συμβεί στην πορεία αυτοί, οι «δικαστές» είναι κερδισμένοι. Έχουν κάνει την δουλειά τους, έχουν δημιουργήσει τις εντυπώσεις και αυτό είναι που μένει στην κοινή γνώμη.

Έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια πολλές «δίκες» από «δικαστές» που τυγχάνει να έχουν πάντα στο στόχαστρο, μια και μιλάμε για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, τον Ολυμπιακό. Και τον Μαρινάκη.

Για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού βεβαίως δεν αρκούνται οι «δικαστές» σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό αλλά πάνε και παρακάτω. Όσο πιο δυνατές οι «δίκες» τόσο καλύτερα για την κοινή γνώμη. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν που διαβάζουμε και ακούμε τους «δικαστές», εκφραστές της…. εξυγιαντικής προπαγάνδας, δεν έχουν φτάσει καν σε δικαστήριο οι «κατηγορούμενοι» τους.

Όχι πως τους νοιάζει βεβαίως, όχι πως η συγκεκριμένη Κυβέρνηση που έχει ως αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία ξεκάθαρα χωρίς να αφήνει σε κανένα την παραμικρή αμφιβολία, αν όλα όσα δημιουργούνται για να βάλουν στον τοίχο τον εχθρό τους αρκούν για να τον οδηγήσουν ενώπιον της πραγματικής δικαιοσύνης.

Το ζήσαμε με το Koriopolis που έτσι και αλλιώς σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι που πήγαν σε δίκη αποδείχθηκαν αθώοι, το ζούμε και στην υπόθεση της «εγκληματικής» που το πιο πιθανό είναι πως δεν θα υπάρξει ούτε σε αυτή καν δίκη.

Το ζούμε και σήμερα με την πρωτόδικη απόφαση για την περιβόητη υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Το πραγματικό δικαστήριο, οι πραγματικοί δικαστές αποφάσισαν. Πέντε χρόνια κάθειρξη για Γκαγκάτση, Πιλάβιο και Γκιρτζίκη. Υπάρχει βεβαίως η έφεση που κατέθεσαν και οι τρεις και μακάρι πραγματικά να αποδειχθεί πως είναι αθώοι και να πέσει αυτή η βαριά ποινή που μέχρι την έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Όπως και να έχει όμως η παραπάνω απόφαση δεν είναι από τους γνωστούς-αγνώστους «δικαστές» των πληκτρολογίων. Είναι πραγματική. Είναι όμως και άβολη, για αυτό και δεν διακρίνεται και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη δίκη παρότι στα χρόνια της… εξυγίανσης η «δικολαγνεία» είναι στα φόρτε της.

Το γιατί το καταλαβαίνουμε όλοι. Μέσα σε όλο αυτό ο… τυχερός της υπόθεσης είναι ο Γκιρτζίκης που βλέπετε «ξέσκισαν» οι… εξυγιαντές όσο ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά τώρα που έχει καταδικαστεί δεν μπορούν να τον ακουμπήσουν.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης βλέπετε είναι στην μεριά τους. Που λογικά θα πάψει μετά την καταδικαστική απόφαση να έχει και οποιαδήποτε σχέση με την Σούπερ Λιγκ. Γιατί δεν κατηγορείται απλά, έχει καταδικαστεί από πραγματικό δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ