Βγαίνοντας από το ναρκοπέδιο!

Βγαίνοντας από το ναρκοπέδιο!

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς αφήνει πίσω του τα (πιο) δύσκολα και αποκτά την άνεση να «τρέξει» τις εξελίξεις…

Πρώτη φορά παρουσίασε τόσο μεστό λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς στις καθιερωμένες δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της nova.

«Δεν θα αλλάξουμε πολλά, θα μείνουν οι σημαντικοί παίκτες, ξέρουμε τι ψάχνουμε, έχουμε ταυτότητα», ήταν οι «τίτλοι» της τοποθέτησής του και έχουμε την αίσθηση ότι τα είπε όλα. Και προφανώς μπορεί και το κάνει σε αυτήν τη χρονική στιγμή, έχοντας φτάσει στο μήνα Μάρτη και αφήνοντας πίσω ένα χρονικό διάστημα 8-9 μηνών και δουλειάς, αλλά και γνωριμίας με τους παίκτες της καινούργιας ομάδας του Ολυμπιακού.

Ξέρει τι ζητάει πλέον ο Πορτογάλος προπονητής, καθώς τώρα πια έχει αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία. Την «έψαξε» για τα καλά την ομάδα του, έβγαλε από ένα σημείο και μετά τις αρετές της, είδε τις αδυναμίες της και γνωρίζει αυτό που θα πρέπει να κρατήσει, αλλά και να συμπληρώσει για το αύριο.

Ξεκαθάρισε ότι θα μείνουν οι σημαντικοί παίκτες κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει στο μυαλό του να αλλάξει πολλά σε αυτήν την ομάδα αλλά έχει τη διάθεση να επιχειρήσει τις απολύτως απαραίτητες παρεμβάσεις. Αν συνέβαινε άλλωστε κάτι το διαφορετικό, τότε αυτό θα σήμαινε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε χάσει το χρόνο του σε όλο το προηγούμενο διάστημα όμως αυτό δεν ισχύει.

Τώρα πια οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ταυτότητα και ξέρουν τι ψάχνουν όπως υποστηρίζει και ο προπονητής τους. Τις ενισχύσεις μπορεί να τις… υποψιαζόμαστε, σε ότι αφορά τις θέσεις στην ενδεκάδα, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τον Μαρτίνς και τη διοίκηση να αποφασίσουν οριστικά για αυτές, αφού στο ποδόσφαιρο η μπάλα… τσουλάει με μεγάλη ταχύτητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν από εντελώς διαφορετική και πολύ καλύτερη αφετηρία. Γιατί αυτό που πραγματοποίησε την προηγούμενη φορά ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, άσχετα αν το έκανε να φαίνεται εύκολο και απλό και να ψάχνουν κάποιοι για να βρούνε τις όποιες ατέλειές του. Όταν πας σε «ομάδα από την αρχή» με 20 καινούργιους παίκτες και νέο προπονητή, τότε είναι σαν να μπαίνεις σε ναρκοπέδιο και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός σε κάθε σου βήμα.

Ο Ολυμπιακός φεύγει όμως από αυτό και στο εξής αποκτά τη δυνατότητα να «τρέξει» τις διαδικασίες χωρίς το φόβο για το επόμενο… πάτημα. Καμία σχέση δηλαδή με την προηγούμενη εκδοχή, αφού ο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν γνωριστεί πολύ καλύτερα και όλο και θα βελτιώνουν από εδώ και πέρα το επίπεδο της ετοιμότητάς τους.

Όλα αυτά με τον αστερίσκο να κλείσουν τη σεζόν χωρίς απρόοπτα γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι αντίπαλοι που σε… σημαδεύουν σε κάθε σου στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ