Ο στόχος του Ολυμπιακού κόντρα σε πολύ φορμαρισμένη ομάδα

Ο στόχος του Ολυμπιακού κόντρα σε πολύ φορμαρισμένη ομάδα

Η αποστολή των ερυθρόλευκων δεν θα είναι εύκολη απέναντι στον Άρη. Ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή την περίοδο και πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή. Το ατού του Άρη και ο στόχος των πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο τον Άρη στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν το «τρίποντο», ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για κατάκτηση νικών μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η αποστολή της ομάδας του Πειραιά δεν θα είναι εύκολη, γιατί πολύ απλά απέναντι στον Ολυμπιακό θα βρεθεί μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Στόχος λοιπόν του Ολυμπιακού είναι να παίξει σε υψηλό τέμπο το ματς απέναντι στους κίτρινους γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ο Άρης έχει δείξει με την πορεία του τον τελευταίο ενάμιση μήνα πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι κίτρινοι είναι σε φουλ φόρμα τόσο σε ότι αφορά την αγωνιστική τους εικόνα όσο και τα αποτελέσματα που παίρνουν.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Και μάλιστα έχοντας πάρει ισοπαλία στην Τούμπα, έχοντας νικήσει εύκολα την ΑΕΚ στο Βικελίδης με 2-0 κι έχοντας πετύχει σημαντικές εκτός έδρας νίκες με Ξάνθη (0-1) και Αστέρα Τρίπολης (0-3).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από προσεκτικός στο ματς με τους κίτρινους αν θέλει ν’ αποφύγει τις «περιπέτειες». Είναι παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας πως η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Άρης δείχνει να έχει βρει μια καλή αμυντική λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια του κι αυτό ακριβώς ανέλυσε στους παίκτες του, δείχνοντας βίντεο, ο Πέδρο Μαρτίνς. Είναι θετικό πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάλυση του Άρη γιατί αυτό δείχνει πως έχει καταλάβει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Ο Άρης έχει δεχθεί δύο μόλις γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση στην τελική τους προσπάθεια. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο στάθηκε ο Μαρτίνς, όπως επίσης αναφέρθηκε και στην ικανότητα των κίτρινων να βγάζουν κόντρες παίζοντας από τα άκρα.

Ζήτησε προσοχή ο Πορτογάλος προπονητής, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το ζητούμενο λοιπόν για τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού είναι ν’ αντιμετωπίσουν σαν ντέρμπι το ματς με τον Άρη, γιατί πολύ απλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ