Καμιά χαλαρότητα έως το τέλος

Καμιά χαλαρότητα έως το τέλος

Μπροστά υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ τέσσερις έξοδοι σε δύσκολες έδρες τις περιφέρειας.

Πάει και η 24η αγωνιστική για τον ΠΑΟΚ. Άλλο ένα τρίποντο μπήκε στο σακούλι με τη δίκαιη νίκη επί του Ατρόμητου με 3-0. Το κοντέρ γράφει 21 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 24 αγωνιστικές, αλλά ακόμη δεν κρίθηκε οριστικά τίποτα. Σίγουρα έγινε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Τούμπα. Πλέον μένουν άλλοι έξι τελικοί για τον Δικέφαλο για να κλειδώσει το πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που ο τίτλος δεν έχει κριθεί και μαθηματικά δεν επιτρέπεται καμιά χαλαρότητα στον ΠΑΟΚ. Μπροστά υπάρχουν 18 βαθμοί και το +7 που έχει από τον Ολυμπιακό δίνει μια ασφάλεια, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη οριστικά το πρωτάθλημα.

Ναι, ο Δικέφαλος είναι κοντά στον τίτλο, αλλά μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά το θέμα, κανείς δεν πρέπει να χαλαρώσει. Αυτό φωνάζει συνέχεια ο Λουτσέσκου, αυτό ξέρουν καλά και οι παίκτες και το λένε και στις δηλώσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έξι ματς εκ των οποίων τα τέσσερα είναι σε δύσκολες έδρες της περιφέρειας. Έχει να παίξει στην Τούμπα με Λαμία και Λεβαδειακό και εκτός έδρας με Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λάρισα και Γιάννινα.

Προφανώς και μπορεί να τα κερδίσει όλα, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να μπει συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια, να είναι σοβαρός και ουσιαστικός όπως στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν εντός των ελληνικών συνόρων και να καθαρίσει την υπόθεση του τίτλου μέσα στα γήπεδα και όχι στα λόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ