Το στοίχημα του Λουτσέσκου και το 3×3

Το στοίχημα του Λουτσέσκου και το 3×3

Κεντρικό θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Θεσσαλονίκη το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μετά την νίκη στην Ξάνθη που πολλοί δεν περίμεναν, το κλίμα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο εντός των τειχών της ομάδας, αλλά και στον κόσμο, που μετράει τις ώρες μέχρι να έρθει η Κυριακή και να επιστρέψει στην Τούμπα μετά από τα μέσα Αυγούστου και το παιχνίδι με την Έστερσουντ.

Το sold out θεωρείται δεδομένο, καθώς και ο αντίπαλος ιντριγκάρει, ειδικά μετά τα όσα έγιναν την περσινή σεζόν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την γενικότερη αντιπαλότητα που υπάρχει από πάντα. Ένας λόγος που θα εξαντληθούν τα εισιτήρια είναι και ο Παναθηναϊκός, για να τα λέμε όλα. Αν δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πλατανιάς π.χ δεν υπήρχε παρόμοιος παροξυσμός.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το παιχνίδι αυτό είναι το πρώτο με πραγματική ΠΑΟΚτσήδικη πίεση για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι και το πρώτο με κόσμο εντός Τούμπας, ένα γήπεδο που φημίζεται για την… βοή του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα το διαχειριστεί ο Ρουμάνος, που γνωρίζει πολύ καλά πως με μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα αισθανθεί ακόμα πιο άνετα στην άκρη του πάγκου. Αλλαγές στην ενδεκάδα δεν προβλέπεται, αν εξαιρέσω τον Μαουρίσιο που επιστρέφει σε ένα ιδανικό σημείο και σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται.

Ο αντίπαλος μπορεί να έχει τεράστια προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει για να χάσει. Τουναντίον. Θα έρθει και θα τα δώσει όλα για να την «σπάσει» στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε έδειξε και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, πως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ταιριάζει πιο πολύ σε τέτοιου ύφους αναμετρήσεις.

Τρία παιχνίδια μένουν για το τέλος του 2017, δυο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Το 3×3 είναι επιβεβλημένο να γίνει, για να υπάρχουν καλές και ήρεμες γιορτές και… που ξέρεις; Μπορεί οι έξι πόντοι (συν οι τρεις της Ξάνθης) να φέρουν τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή.

Υ.Γ : Δεν είδα να υπάρχει παρόμοια ευαισθησία όταν ο ΠΑΟΚ είχε οικονομικά προβλήματα και γινόταν το… πλιάτσικο σε παίκτες. Τώρα ξαφνικά υπάρχει ένας… πανικός για το αν ο «Δικέφαλος» θα κάνει κίνηση για Μολέντο ή Χούλτ.

Υ.Γ 2 :Πως αλλάζουν οι καιροί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ