Κερδίζει τον… εαυτό του!

Κερδίζει τον… εαυτό του!

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να σκοράρει με λιγότερο κόπο, ενώ η νέα του ομάδα ξεπερνά και επισήμως την προηγούμενη…

Πήρε για τα καλά μπροστά η επίθεση του Ολυμπιακού. Από τις σπάνιες φορές που όλα τα γκολ ήρθαν από τους παίκτες της μπροστινής τριάδας. Δύο ο Ποντένσε, και από ένα οι Μασούρας και Γκερέρο.

Οι Eρυθρόλευκοι επέδειξαν επίσης αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα, καθώς στις επτά τελικές που δημιούργησαν οι έξι από αυτές ήταν στο στόχο και οι τέσσερις κατέληξαν στα δίχτυα. Φοβερό ποσοστό ευστοχίας. αν αναλογιστεί κανείς ότι στα ματς με τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟ και την Λαμία στο κύπελλο είχαν 72 τελικές και σκόραραν μόλις μία φορά.

Κι όλα αυτά ενώ στο υπόλοιπο μισό του γηπέδου βρισκόταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που ερχόταν από την άνετη επικράτηση σε βάρος της ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα-προφανώς και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Άρης πήγε σε τρεις τελικές παραπάνω, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος στο Καραϊσκάκη από τους… πρωτοπόρους.

Σαν να αρχίζει να νικάει τον… εαυτό του ο Ολυμπιακός αφού αν και… αναποτελεσματικός έχει φτάσει στα 51 γκολ, όσα και ο ΠΑΟΚ και χωρίς τα πέναλτι της εξυγίανσης. Κι εκτός από αυτό οι ερυθρόλευκοι έχουν στο ενεργητικό τους τη συγκομιδή 57 βαθμών, όσους είχαν συγκεντρώσει πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα και ενώ σε αυτό απομένουν άλλα έξι ματς για να πέσει η αυλαία.

Οι επιτυχίες τρέφουν την κάθε ομάδα, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει δημιουργηθεί πριν από 8-9 μήνες. Σημαντικό για τον Ολυμπιακό που πήρε γκολ από τους ακραίους του, αφού ο Ντανιέλ Ποντένσε φαίνεται ότι έχει δουλέψει στα τελειώματα, σε τομέα που παρουσιάστηκε με αδυναμίες στο ξεκίνημα της διαδρομής, ενώ ο Γιώργος Μασούρας με τον τρόπο που λειτούργησε στη φάση του πρώτου γκολ πιστοποίησε ότι αρχίζει να συμμετέχει στο «λαβύρινθο» που λέγεται τακτική της ομάδας. Η εκτέλεσή του ήταν το εύκολο της υπόθεσης, αλλά το να βρεθεί σε αυτήν τη θέση το πιο πολύπλοκο, ενώ πρόσφερε και την μπάλα και μάλιστα από πολλά μέτρα απόσταση στον Ποντένσε για το δεύτερο γκολ.

Τους βγάζουν τους συνδυασμούς οι πλάγιοι του Ολυμπιακού και από την εξίσωση δεν μπορούν να λείψουν οι Ελαμπντελαουί και Κούτρης που διακρίθηκαν και αυτοί στο σερβίρισμα αφού από τα δικά τους πόδια άνοιξε και έκλεισε ο λογαριασμός στο Καραϊσκάκη. Κι όταν διαθέτεις άκρα που φτιάχνουν και εκτελούν τότε είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να σταθεί καμία άμυνα απέναντί σου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ