Ο Ολυμπιακός θέλει να παίξει στο… κόκκινο

Ο Ολυμπιακός θέλει να παίξει στο… κόκκινο

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να τρέξουν στο ντέρμπι, αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να κάνει την διαφορά για την ομάδα του λιμανιού. Οι εντολές του Μαρτίνς και οι συζητήσεις των παικτών στο Ρέντη για το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο κι ένα παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πάντα ξεχωριστό. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού στην αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Και για να επιτευχθεί ο στόχος των πειραιωτών θα πρέπει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του να πάνε στο ΟΑΚΑ έχοντας προετοιμαστεί σωστά. Πρώτα απ’ όλα να έχουν στο μυαλό τους ότι πάνε στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου για να δώσουν ντέρμπι.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι και αν παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με τη σωστή νοοτροπία τότε θα μπορέσουν να εφαρμόσουν και το πλάνο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα πλάνο που σίγουρα θέλει τον Ολυμπιακό να δίνει υψηλό τέμπο στο ματς γιατί πολύ απλά οι ερυθρόλευκοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού παίζοντας με το… πόδι στο γκάζι.

Ο Ολυμπιακός έχει ταχύτατους εξτρέμ (Ποντένσε και Μασούρας) και μπακ (Ομάρ και Κούτρη) και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο πρώτος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το ίδιο βέβαια και ο Μασούρας ο οποίος δείχνει πως μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ντέρμπι.

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο ματς και αυτό το ξέρει καλά ο Μαρτίνς. Αν οι πειραιώτες βγάλουν τα τρεξίματα που μπορούν τότε έχουν πολλές πιθανότητες να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των πράσινων.

Και με τον Ποντένσε και τον Μασούρα σε καλή κατάσταση είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να παίξουν από τα άκρα κι εκεί σίγουρα ο Μαρτίνς θέλει να δει ανεβάσματα και από τα ακραία μπακ της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει το δυνατό ξεκίνημα από τους παίκτες του γιατί ένα γρήγορο γκολ από πλευράς Ολυμπιακού, θα διαμορφώσει διαφορετικές συνθήκες σε ότι αφορά την προσέγγιση του αγώνα από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συζητούν στο Ρέντη για το παιχνίδι με τους πράσινους και είναι προφανές πως όλοι θέλουν μια νίκη στο ΟΑΚΑ. Θυμούνται πολύ καλά την πίεση που άσκησαν στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν και θέλουν αυτή την φορά να πάρουν τη νίκη.

Αυτό όμως που πρέπει να έχουν πρώτα απ’ όλα στο μυαλό τους είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ντέρμπι. Και για να κερδίσει μια ομάδα σε ντέρμπι πρέπει εκτός από την ποιότητα της να βγάλει και δύναμη. Και είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει δύναμη και πάθος από το πρώτο λεπτό του ματς, απέναντι στον παραδοσιακό του αντίπαλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ