Ακόμα και με τον Πειραιώτη Τσαμούρη θα γλεντήσω

Ακόμα και με τον Πειραιώτη Τσαμούρη θα γλεντήσω

Στην Τούμπα ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο Μέλο Περέιρα και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ πήραν την απόφαση να ορίσουν τον επικίνδυνο και Πειραιώτη Τσαμούρη, ως διαιτητή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Στο άκουσμα της είδησης, πως την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ θα διευθύνει ένας Πειραιώτης ρέφερι, «πάγωσαν» και άρχισαν να σκέφτονται πονηρά. Παράγοντες της ομάδας έλεγαν πως κάποιος τους κάνει πλάκα καθώς δεν γίνεται τον αγώνα του πρωτοπόρου του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρώτου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θα διευθύνει ο Πειραιώτης Τσαμούρης και όχι ένας διεθνής διαιτητής.

Η ενόχληση τους έφτασε μέχρι τα αφτιά του Μέλο Περέϊρα και των συνεργατών του, αλλά μάλλον δεν ίδρωσαν. Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έδειξε στο πρόσφατο παρελθόν με τα σφυρίγματά του πως είναι ένας κακός ρέφερι. Μάλιστα είναι ικανός να τινάξει ένα παιχνίδι στον αέρα με τις υποδείξεις του. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στη Μικράς Ασίας γιατί βρέθηκε και πριν στο δρόμο στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο εν λόγω ρέφερι μετά την μη υπόδειξη πέναλτι στο χέρι του Αντελίνο Βιεϊρίνια… διέλυσε το παιχνίδι. Για να εξιλεωθεί για το λάθος που έκανε επέτρεψε στους παίκτες της Λαμίας να πραγματοποιήσουν σκληρά μαρκαρίσματα, τα οποία όχι μόνο τα άφηνε ατιμώρητα, αλλά σπάνια τα σφύριζε κιόλας! Ο Τσαμούρης άφησε τον ΠΑΟΚ με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς απέβαλε τον Χοσέ Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. ενώ στη φάση του 74ου λεπτού, που ο Μπαράλες με ένα εγκληματικό μαρκάρισμα βρήκε τον Πασχαλάκη στα πλευρά, είδε απλά την κίτρινη κάρτα

Η ανησυχία είναι έκδηλη και στην Τούμπα δεν θέλουν, από διαιτητικά λάθη, να στερηθεί η ομάδα πολύτιμους βαθμούς, στην γενικότερη προσπάθεια που κάνει για να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από τα εναπομείναντα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν περάσει από την έδρα του Παναιτωλικού τότε θα έχει σφιχταγκαλιάσει τον τίτλο.

Οι Ασπρόμαυροι τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει και ορθώς, συστάσεις στους παίκτες της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους και να μη δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στον Πειραιώτη διαιτητή και τους συνεργάτες του, να πάρουν αποφάσεις που θα κοστίσουν βαθμούς στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ