Ο Παντελίδης και οι συνθήκες

Ο Παντελίδης και οι συνθήκες

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων επιβεβαιώνει στην πράξη ότι μέσα από τον Άρη βλέπει και τη δική του εξέλιξη.

Όσοι παρακολουθείτε την αρθρογραφία σ’ αυτή τη γωνιά, προφανώς θα έχετε καταλάβει ότι ο Σάββας Παντελίδης απολαμβάνει εκτίμησης και θεωρείται ικανός να οδηγήσει τον Άρη στην επίτευξη των στόχων του. Πιθανολογώ επίσης ότι έχετε διαβάσει και όσα είπε σ’ αυτή τη συνέντευξη που παραχώρησε.

Θα σταθώ σε μια αναφορά του, μόνο: «Ασφαλώς όμως θα θέλαμε καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Τι εννοώ; Τα γήπεδα που προπονούμαστε να είναι καλύτερα. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται βελτίωση, χωρίς να κατηγορώ τη διοίκηση, γιατί είδα φωτογραφίες πώς ήταν το αθλητικό κέντρο πριν από το καλοκαίρι και μπορώ να αντιληφθώ την προσπάθεια που έγινε και την πρόοδο. Μακάρι του χρόνου να γίνει ένα βήμα παραπάνω, όχι γιατί ο Παντελίδης έχει συνηθίσει να δουλεύει σε άλλες συνθήκες.

Γιατί όσο ανεβαίνεις επίπεδο θα πάρεις και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερου επιπέδου. Όταν λοιπός αυτός έχει μάθει να δουλεύει με παροχές του οκτώ και εσύ τον βάλεις στις παροχές του πέντε, είναι δεδομένο ότι μετά από ένα σημείο θα αρχίσει να σου αποδίδει και αυτός στο πέντε. Δεν υπάρχει κανείς που θα ανεβάσει τις συνθήκες, όλοι προσαρμόζονται σε αυτές. Έχουν γίνει πράγματα, οπωσδήποτε όμως χρειάζεται βελτίωση σε αυτό το κομμάτι».

Το εκτιμώ αληθινά αυτό στον Παντελίδη: Συμπεριφέρεται με τρόπο που μέσα από (αρκετές αυτό το τετράμηνο με πρώτη τον χρόνο και τον τρόπο ένταξης του στο κλαμπ) πράξεις επιβεβαιώνει ότι μέσα από τον Άρη δεν θα διεκδικήσει μόνο την επιτυχία της ομάδας, αλλά βλέπει και τη δική του εξέλιξη μέσα από την ίδια οδό και ενδιαφέρεται και για ζητήματα που εφόσον επιλυθούν, θα του δώσουν δυνατότητες να εργαστεί καλύτερα, αλλά θα αφήσουν και μια παρακαταθήκη για κάθε επόμενο προπονητή. Άλλος στη θέση του μπορεί απλώς να ήθελε μια επιπλέον μεταγραφή, με τα χρήματα αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ